Βιτάλ: Επαφές της Βαγιαδολίδ με την Κορίνθιανς για την απόκτησή του

Νίκος Κικίδης
Βιτάλ: Επαφές της Βαγιαδολίδ με την Κορίνθιανς για την απόκτησή του

bet365

Ο ΠΑΟΚ δεν «παίζει» μόνος του για την περίπτωση του Ματέους Βιτάλ, μιας και φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» και της Ρεάλ Βαγιαδολίδ!

Νέα δεδομένα για το μέλλον του Ματέους Βιτάλ αποκαλύπτουν οι Βραζιλιάνοι! Τη στιγμή που μόλις χθες (7/8) γινόταν λόγος για επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ προς την Κορίνθιανς για την αγορά του 24χρονου μεσοεπιθετικού, άλλα ρεπορτάζ μπλέκουν πλέον στην υπόθεση και τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ!

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο σύλλογος της Ισπανίας που ανέβηκε φέτος στη La Liga έχει ανοίξει κύκλο επαφών με την Κορίνθιανς για την περίπτωση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού προκειμένου να τον φέρει άμεσα στην Ιβηρική.

Κάπως έτσι οι... μνηστήρες και παράλληλα ο ανταγωνισμός για τον ΠΑΟΚ αρχίζει να αυξάνεται σε σημαντικό βαθμό, μιας και πέρα από τη Βαγιαδολίδ ενδιαφέρον για τον Βιτάλ φέρεται να έχουν εκφράσει τόσο η Κλαμπ Μπριζ από το Βέλγιο, όσο και οι Γκρέμιο, Βάσκο ντα Γκάμα από τη Βραζιλία.

Υπενθυμίζεται πως την περσινή περίοδο ο Βραζιλιάνος κατέγραψε συνολικά 40 συμμετοχές με τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ στο τέλος της σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα