Μπαρτσελόνα: Τρίτη οικονομική «ένεση» και 100 εκατ. ευρώ στα ταμεία!

Μπαρτσελόνα: Τρίτη οικονομική «ένεση» και 100 εκατ. ευρώ στα ταμεία!

Νίκος Κικίδης
Μπαρτσελόνα: Τρίτη οικονομική «ένεση» και 100 εκατ. ευρώ στα ταμεία!

bet365

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Socios για την πώληση του 24,5% των Barca Studios, γεμίζοντας τα ταμεία της με το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Αδιάκοπη είναι η εισροή... χρημάτων στα ταμεία της Μπαρτσελόνα, αφού οι Καταλανοί συνεχίζουν να ολοκληρώνουν συμφωνίες προκειμένου να βγουν το συντομότερο δυνατό από το οικονομικό τέλμα που έχουν περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

Η αρχή έγινε με τα 600 εκατομμύρια ευρώ που προέκυψαν έπειτα από το διμερές deal με την Sixth Street για την πώληση του 25% των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων για τα επόμενα 25 χρόνια και πλέον σειρά πήρε η συμφωνία με την Socios.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, οι Μπλαουγκράνα έδωσαν τα χέρια με την εταιρεία κρυπτονομισμάτων για την πώληση του 24,5% των Barca Studios, μέρος δηλαδή της επιχειρηματικής μονάδας λιανικής που διαθέτει το κλαμπ.

Μια συμφωνία που θα αποφέρει το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ στη Μπαρτσελόνα, η οποία πλέον αισιοδοξεί πως θα διαθέσει τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους προκειμένου να δηλώσει τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα πριν από την έναρξη της La Liga.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα