Πρόεδρος Θέλτα: «Ο Ντένις Σουάρεθ είναι προδότης και με τον Σάντι Μίνα έκανα λάθος»

Πρόεδρος Θέλτα: «Ο Ντένις Σουάρεθ είναι προδότης και με τον Σάντι Μίνα έκανα λάθος»

Newsroom
Πρόεδρος Θέλτα: «Ο Ντένις Σουάρεθ είναι προδότης και με τον Σάντι Μίνα έκανα λάθος»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο, κατηγορεί ανοιχτά τον χαφ της ομάδας Ντένις Σουάρεθ και τον Σάντι Μίνα επειδή δεν δέχτηκαν τις προτάσεις αποχώρησης από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνο, εμφανίστηκε σήμερα το πρωί (28/7) σε συνέντευξη Τύπου για να συζητήσει, αποκλειστικά τις εσωτερικές συγκρούσεις που έχει με τους παίκτες Ντένις Σουάρες και Σάντι Μίνα. Ο σύλλογος θέλει να ξεφορτωθεί τους δύο ποδοσφαιριστές αυτό το καλοκαίρι, αλλά κανένας από τους δύο δεν έχει αποδεχτεί τις προσφορές που του έχει μεταφέρει η ομάδα του Βίγο και ο σύλλογος υποπτεύεται ότι η μόνη τους πρόθεση είναι να μείνουν ελεύθεροι. Η Θέλτα δεν έχει τον Ντένις λόγω της «Υπόθεσης Μπουγαρίν» ( υπόθεση σχετικά με γραφείο μάνατζερ που "βγάζει σε πλειστηριασμό παιδιά" σύμφωνα με την ομάδα) και δεν θέλει τον Μίνα εντός του συλλόγου λόγω της καταδικαστική απόφασης για τετραετή φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο Μουρίνο ήταν σκληρός, ειδικά στην περίπτωση του Ντένις Σουάρεθ: «Έχει κάνει μια εκστρατεία συκοφαντίας εναντίον του συλλόγου εδώ και ένα χρόνο και δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να βγούμε έξω και να ξεκαθαρίσουμε αυτές τις καταστάσεις. Είχαμε πρόβλημα μαζί του και με όλους τους παίκτες που ανήκαν στο πρακτορείο του, συμπεριλαμβανομένου του Ιάγο Άσπας. Όλοι αναζητήσαμε μια λογική λύση και όλα τα αγόρια ανταποκρίθηκαν θετικά για να μείνουν στη Θέλτα. Το πρόβλημα του Ντένις προέρχεται από εκείνο το ραντεβού, στο οποίο νιώθουμε πολύ προδομένοι. Είναι ένας παίκτης που κερδίζει ένα εκατομμύριο και πουλάει έναν δικό μας για να κερδίσει 40 ή 50 χιλιάδες ευρώ. Είναι προδοσία του συλλόγου και της ακαδημίας νέων της Θέλτα. Συντηρεί τη σύγκρουση μιλώντας για την κατάσταση. Ο μόνος του στόχος είναι να βλάψει τη Θέλτα».

Σχετικά με το θέμα του Σάντι Μίνα, ο οποίος θυμίζουμε έχει βρεθεί στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Άρη, ο πρόεδρος της Θέλτα αναγνωρίζει ότι έκανε λάθος υπογράφοντας τον όταν η διαδικασία καταγγελίας ήταν ήδη ανοιχτή και δεν περιλάμβανε ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση ενοχής:

«Ενθουσιάστηκα πολύ με την επιστροφή και έκανα λάθος επειδή δεν έλαβα προφυλάξεις όταν η υπόθεση ήταν ήδη ανοιχτή. Οι ατζέντες τους με διαβεβαίωσαν ότι ήταν ψέμα, ότι υπήρχε εκβιασμός και έκανα λάθος. Ζητώ συγγνώμη από τους οπαδούς.»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα