Ντε Γιονγκ: Ακόμα ένα μήνυμα παραμονής στη Μπαρτσελόνα απ' τον Ολλανδό

Newsroom
Ντε Γιονγκ: Ακόμα ένα μήνυμα παραμονής στη Μπαρτσελόνα απ' τον Ολλανδό

bet365

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, νούμερο 1 μεταγραφικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φέρεται να είπε στους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα ότι δεν θα μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ» αυτό το καλοκαίρι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο προπονητής της Έρικ Τεν Χαγκ επιθυμούν διακαώς τον διεθνή Ολλανδό μέσο της Μπαρτσελόνα Φρένκι Ντε Γιονγκ. Μάλιστα σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα οι Καταλανοί έχουν αποδεχτεί την πρόταση των Άγγλων για τον 25χρονο. Όμως εκείνος επιμένει πως επιθυμεί να παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης!

Ο άλλοτε παίκτης του Άγιαξ δεν θέλει να αλλάξει κεφάλαιο κι αυτός γιατί η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να του χρωστάει 17 εκατομμύρια £ σε μισθούς. Σύμφωνα με το Cadena SER, ο 25χρονος επικοινώνησε στους επικεφαλής της Γιουνάιτεντ την απόφασή του να συνεχίσει στους «μπλαουγκράνα», μήνυμα που έχει φτάσει και στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Ο Έρικ τεν Χαγκ που ήθελε πολύ να προπονήσει ξανά τον Ολλανδό μάλλον θα αναγκαστεί να ψάξει αλλού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του. Η Μπαρτσελόνα από πλευράς της θέλει να «ξεφορτωθεί» τον Ντε Γιονγκ για να πάρει μια οικονομική ανάσα.

Θυμίζουμε την... προτροπή του Γκάρι Νέβιλ στον παίκτη να μηνύσει τη Μπάρτσα για το οφειλόμενο ποσό των 17 εκατομμυρίων λιρών!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα