Ναουέλ Μολίνα: Επίσημα παίκτης της Ατλέτικο ο Αργεντινός

Ναουέλ Μολίνα: Επίσημα παίκτης της Ατλέτικο ο Αργεντινός

Newsroom
Ναουέλ Μολίνα: Επίσημα παίκτης της Ατλέτικο ο Αργεντινός

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επισημοποίησε την απόκτηση του Αργεντινού δεξιού μπακ Ναουέλ Μολίνα που προορίζεται για αντικαταστάτης του Κίριαν Τρίπιερ.

Είναι επίσημο. Ο Ναουέλ Μολίνα είναι πλέον παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η τρίτη μεταγραφή των «ροχιμπλάνκος» για τη νέα σεζόν μετά από αυτές του Σαμούελ Λίνο και Άξελ Βίτσελ. Ο Αργεντινός δεξιός μπακ που ήταν πρώτος στη μεταγραφική λίστα του προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Σιμεόνε, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κολτσονέρος», ως τον Ιούνιο του 2017.

Η Ατλέτι θα πληρώσει στην Ουντινέζε περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ σταθερά, συν άλλα 6 ως μπόνους. Ο Αργεντινός έφτασε ήδη την περασμένη Δευτέρα στην πρωτεύουσα της Ισπανίας για να τελειώσει η μεταγραφή του, κι ήδη από το απόγευμα της Τρίτης, φάνηκε να προπονείται με τους νέους του συμπαίκτες στο Cerro del Espino.

Ο Αργεντινός διεθνής έπαιξε τις δύο τελευταίες σεζόν στη Serie A με τη φανέλα της Ουντινέζε, ομάδα με την οποία έχει αγωνιστεί συνολικά σε 68 παιχνίδια, σκοράροντας 10 γκολ και δίνοντας 7 ασίστ. Ο Αργεντινός μπακ ξεχωρίζει για την ευελιξία του και στις δύο πλευρές, την αμυντική του ικανότητα και τις δυνατότητές του να προωθείται στην επίθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα