Ρονάλντο: Οπαδοί της Ατλέτικο οργάνωσαν καμπάνια κατά της μεταγραφής του

Newsroom
Ρονάλντο: Οπαδοί της Ατλέτικο οργάνωσαν καμπάνια κατά της μεταγραφής του

bet365

Οι οπαδοί της Ατλέτικο αντιδρούν στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Ρονάλντο στην αγαπημένη τους ομάδα και οργάνωσαν καμπάνια στο Twitter για να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης εντείνει τις προσπάθειες για να ολοκληρώσει το μεγάλο «μπαμ» με την υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως οι οπαδοί της δεν φαίνεται να είναι και ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Η αναπόφευκτη σύνδεση του Πορτογάλου άλλωστε με την μισητή συμπολίτισσα Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει κατατάξει στη μαύρη λίστα της οπαδικής τάξης των Ροχιμπλάνκος, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας δεν θέλει να τον βλέπει ούτε... ζωγραφιστό.

Οι οπαδοί αντιδρούν κατά της μεταγραφής Ρονάλντο

Κι αν κάποιος θεωρεί το παραπάνω ως υπερβολή, τότε το μόνο που έχει να κάνει είναι μια απλή αναζήτηση στο Twitter για να βρει την καμπάνια που έχουν οργανώσει διαδικτυακά οι φίλοι της Ατλέτικο, αντιδρώντας για τη μεταγραφή του Κριστιάνο στην αγαπημένη τους ομάδα.

Μέσα σε μερικές ώρες το hashtag «Contra CR7» που σημαίνει «Ενάντια στον CR7» έγινε ανάρπαστο trend, με πολλούς οπαδούς μάλιστα να απειλούν πως θα διακόψουν τη τη συνδρομή τους στο κλαμπ σε περίπτωση που ο Ρονάλντο καταφτάσει τελικά στη ροχιμπλάνκο πλευρά της ισπανικής πρωτεύουσας.

Την ίδια στιγμή άλλοι φίλοι της Ατλέτικο στέκονται στις αξίες που προβάλλει ο σύλλογος και που έρχονται αντίθετες με το προφίλ του CR7, ενώ ακόμα περισσότεροι τον κατηγορούν για...τα τσουβάλια με γκολ που έχει σκοράρει εναντίον τους σε La Liga και Champions League.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα