Κριστιάνο Ρονάλντο: Εκτός Ατλέτικο ο Γκριεζμάν για να υπάρξει χώρος για τον Κριστιάνο, λένε οι Times

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: Εκτός Ατλέτικο ο Γκριεζμάν για να υπάρξει χώρος για τον Κριστιάνο, λένε οι Times

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης εντείνει τις προσπάθειές της να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο αναζητώντας τρόπο να «ξεφορτωθεί» τον Αντουάν Γκριεζμάν!

Μπορεί ως τώρα η μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν Μονάχου στην Μπαρτσελόνα -αφού πέρασε από χίλια κύματα- να είναι το γεγονός της θερινής μεταγραφικής περιόδου, όμως μια μετακόμιση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μισητή συμπολίτισσα της ομάδας όπου έγραψε θα έρθει να εκθρονίσει τον Πολωνό.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με τους εγκυρότατους «Times» έβαλε τον Αντουάν Γκριεζμάν στη μεταγραφική αγορά στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να... επαναφέρει τον CR7 στη La Liga και την ερυθρόλευκη αυτή τη φορά πλευρά της Μαδρίτης. Ο ισπανικός σύλλογος πρέπει να δημιουργήσει χώρο στο ρόστερ και τα οικονομικά του βιβλία προκειμένου να καλύψει τον μισθό του Πορτογάλου σταρ και την περασμένη εβδομάδα πρόσφερε τον Γκριεζμάν, σε πιθανούς ενδιαφερόμενους συλλόγους, συμπεριλαμβανομένης της Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο «Γκριζού» θυμίζουμε είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2019, από την Ατλέτικο με προορισμό την Μπαρτσελόνα έναντι 120 εκατομμυρίων ευρώ (τώρα περίπου 102 εκατομμυρίων λιρών) όμως γύρισε πίσω το περασμένο καλοκαίρι. Ο 31χρονος πλέον διεθνής Γάλλος είναι σε «καθεστώς» διετούς δανεισμού στους ροχιμπλάνκος, ο οποίος περιλαμβάνει μια «υποχρεωτική ρήτρα μεταγραφής» 40 εκατομμυρίων ευρώ. Η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία προσπαθεί να ξεφορτώσει τα βαριά της συμβόλαια δεν ενδιαφέρεται για τον Γκριεζμάν.

Σύμφωνα με τους «Sunday Times» ο Ρονάλντο ήταν δεκτικός στην ιδέα να επιστρέψει σε μια πόλη στην οποία σημείωσε πολλά ρεκόρ καριέρας στις εννέα σεζόν του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Επιπλέον η Ατλέτικο του παρείχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League για 20η συνεχόμενη εκστρατεία. Ο 37χρονος έχει εντυπωσιαστεί από την προθυμία του επικεφαλής προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Σιμεόνε, να συνεργαστεί μαζί του. Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος δεν έχει ακόμα παραστεί σε προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπό τον νέο προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα