Μπαρτσελόνα: «Φουλάρει» και για Κουντέ, ετοιμάζει πρόταση 30 εκατ. ευρώ συν Ντεπάι στη Σεβίλλη

Newsroom
Μπαρτσελόνα: «Φουλάρει» και για Κουντέ, ετοιμάζει πρόταση 30 εκατ. ευρώ συν Ντεπάι στη Σεβίλλη

bet365

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει τα έχει βρει σε όλα με τον Ζιλ Κουντέ της Σεβίλλης και όπως αναφέρει Ισπανός δημοσιογράφος, πρόκειται να καταθέσει πρόταση 30 εκατ. ευρώ και τον Μέμφις Ντεπάι ως έμψυχο αντάλλαγμα στους Ανδαλουσιανούς.

Ο μεταγραφικός... οίστρος δεν σταματά για την Μπαρτσελόνα, η οποία μετά την επισημοποίηση του deal με Ραφίνια προσπαθεί να κλείσει και τον Ζιλ Κουντέ από τη Σεβίλλη! Οι Μπλαουγκράνα φέρεται να έχουν ανατρέψει τα δεδομένα για τον Γάλλο στόπερ που πριν από μερικές εβδομάδες ήταν κοντά στην Τσέλσι και σύμφωνα με ισπανικό ρεπορτάζ έχουν συμφωνήσει πλήρως με τον 23χρονο για τη μετακίνησή του στο «Καμπ Νόου».

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Ζεράρ Ρομέρο, η Μπάρτσα εξετάζει την κατάλληλη φόρμουλα για την απόκτηση του Κουντέ και είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 30 εκατομμυρίων ευρώ και τον Μέμφις Ντεπάι ως έμψυχο αντάλλαγμα για να καλύψει το υπόλοιπο ποσό της μεταγραφής. Οι Ανδαλουσιανοί φέρεται να ενδιαφέρονται για τον Ολλανδό στράικερ, ο ίδιος νιώθει άνετα στην Καταλονία, αλλά οι Μπλαουγκράνα είναι διατεθειμένοι να τον «θυσιάσουν» αν πρόκειται να κάνουν δικό τους τον Κουντέ.

Υπενθυμίζεται ότι παράλληλα η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να ολοκληρώσει τόσο τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν, όσο και αυτή του Θέσαρ Αθπιλικουέτα από την Τσέλσι, με τους οποίους έχει φτάσει σε συμφωνία εδώ και καιρό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα