Άλβες για Μπαρτσελόνα: «Δεν νοιάζεται πια για τους παίκτες που έγραψαν ιστορία στον σύλλογο»

Άλβες για Μπαρτσελόνα: «Δεν νοιάζεται πια για τους παίκτες που έγραψαν ιστορία στον σύλλογο»

Άλβες για Μπαρτσελόνα: «Δεν νοιάζεται πια για τους παίκτες που έγραψαν ιστορία στον σύλλογο»

bet365

Ο Ντάνι Άλβες παραχώρησε συνέντευξη στον Guardian και μίλησε για την αλλαγή στη νοοτροπία της Μπαρτσελόνα, η οποία πλέον δεν νοιάζεται για τους ανθρώπους που έγραψαν «χρυσές» σελίδες στην ιστορία της.

Στις 15 Ιουνίου η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ενημέρωσε τον Ντάνι Άλβες πως η συνεργασία τους δεν θα επεκταθεί και έκτοτε ο πολύπειρος Βραζιλιάνος μπακ κυκλοφορεί στην αγορά ως ελεύθερος. Μπορεί να έχει κλείσει τα 39 του χρόνια, όμως όπως λέει και ο ίδιος παραμένει «λιοντάρι» και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας ώστε να μείνει σε φόρμα ενόψει της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ. O αρχηγός της «Σελεσάο» παραχώρησε συνέντευξη στον Guardian και εξέφρασε το... παράπονο του για τον τρόπο που φέρονται οι Καταλανοί στους παίκτες που έγραψαν ιστορία στον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάνι Άλβες:

Για την αποχώρηση του από τη Μπαρτσελόνα: «Δεν έφυγα στεναχωρημένος από την Μπαρτσελόνα. Έφυγα χαρούμενος που επέστρεψα εδώ. Πέντε χρόνια ονειρευόμουν να ζήσω αυτή τη δεύτερη θητεία μου. Το μόνο πράγμα που δεν μου άρεσε ήταν ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισαν την αποχώρησή μου.

Από τότε που έφτασα, ξεκαθάρισα ότι δεν ήμουν πια ένας 20χρονος και ότι ήθελα όλα να γίνονται με ευθύτητα. Αλλά η ομάδα έχει αμαρτήσει τα τελευταία χρόνια. Η Μπαρτσελόνα δεν νοιάζεται για τους ανθρώπους που έγραψαν ιστορία για τον σύλλογο. Ως οπαδός της θα ήθελα η ομάδα να λειτουργούσε διαφορετικά. Δεν μιλώ για τον εαυτό μου, γιατί η περίπτωσή μου ήταν μία άλλη ιστορία. Θα είμαι αιώνια ευγνώμων στον Τσάβι και τον πρόεδρο που με έφεραν πίσω.

Βρήκα έναν σύλλογο γεμάτο από νέους ανθρώπους με απίστευτες ιδέες στο γήπεδο, αλλά πρέπει να βελτιώσει τη δουλειά εκτός γηπέδου. Η νοοτροπία είναι εντελώς αντίθετη από αυτή που χτίσαμε πριν από μερικά χρόνια. Όλα όσα συμβαίνουν στο γήπεδο είναι μια αντανάκλαση του τι συμβαίνει έξω. Στηρίζω την Μπαρτσελόνα και θέλω να επιστρέψει στην κορυφή, αλλά είναι πολύ περίπλοκο».

Για το μέλλον του: «Μου αρέσουν οι προκλήσεις και προσαρμόζομαι σε κάθε κατάσταση. Σήμερα είμαι άνεργος, αλλά έχουν προκύψει ενδιαφέροντα πράγματα. Κάνω τη έρευνά μου για ομάδα που πρέπει να πάω, που έχουν καλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είσαι με ανθρώπους που έχουν τον ίδιο στόχο, που θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί, να κερδίζουν. Μου αρέσει να κερδίζω. Θέλω να πάω κάπου που μπορώ να κερδίσω».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα