Βαγιαδολίδ: Ο Ρονάλντο θέλει «πακέτο» Ντάνι Άλβες και Μαρσέλο!

Βαγιαδολίδ: Ο Ρονάλντο θέλει «πακέτο» Ντάνι Άλβες και Μαρσέλο!

Newsroom
Βαγιαδολίδ: Ο Ρονάλντο θέλει «πακέτο» Ντάνι Άλβες και Μαρσέλο!

bet365

Το απόλυτο «μπαμ» έχει βάλει στόχο ο Ρονάλντο Ναζάριο στο θερινό παζάρι, θέλοντας να φέρει στη νεοφώτιστη Βαγιαδολίδ τόσο τον Ντάνι Άλβες όσο και τον Μαρσέλο, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα.

Έτοιμος για το «κόλπο γκρόσο» της χρονιάς είναι ο Ρονάλντο, ο οποίος έχει βάλει στο «μάτι» τους δύο ενδεχομένως κορυφαίους μπακ του 21ου αιώνα για τα άκρα της άμυνας της Βαγιαδολίδ! Ντάνι Άλβες και Μαρσέλο είναι ελεύθεροι μετά το τέλος των συμβολαίων τους σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα και το «Φαινόμενο» ονειρεύεται τη συνύπαρξή τους στην ομάδα του τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Όπως αναφέρουν το βραζιλιάνικο «UOL Sport», ο ισχυρός άνδρας του νεοφώτιστου συλλόγου έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση των δύο συμπατριωτών του, οι οποίοι βρίσκονται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού τους. Κι ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες το κασέ τους φαντάζει «απαγορευτικό» για τα μεγέθη της Βαγιαδολίδ, ο Ρονάλντο ποντάρει στις γενικότερες επιθυμίες τους ώστε να τους πείσει με μισθό σε λογικότερο πλαίσιο.

Ο 34χρονος Μαρσέλο αποχώρησε από τη Βασίλισσα μετά από 15 χρόνια και δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην πατρίδα του, αφού θέλει να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του και να παρακολουθεί την εξέλιξη του γιου του, Έντσο, ο οποίος αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ. Όσο πιο κοντά στην ισπανική πρωτεύουσα, λοιπόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο, με την απόσταση Βαγιαδολίδ-Μαδρίτης να είναι λιγότερο από δυόμισι ώρες μα αυτοκίνητο.

Την ίδια ώρα, ο Ντάνι Άλβες ψάχνει τις ιδανικές συνθήκες για να διατηρηθεί σε φόρμα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο οποίο αναμένεται να είναι ο βασικός δεξιός μπακ του Τίτε και της εθνικής Βραζιλίας. Στόχος και του 39χρονου είναι να μείνει στην Ευρώπη και η προοπτική της Βαγιαδολίδ του εγγυάται θέση βασικού και ένα πολύ πιο ασφαλές περιβάλλον συγκριτικά με την πίεση σε μεγάλη ομάδα του Brasileirao.

Παρ' όλα αυτά, η Βαγιαδολίδ θα έχει σημαντικό ανταγωνισμό για τους δύο θρύλους, αφού για τον Ντάνι Άλβες ενδιαφέρονται ομάδες από Τουρκία, όπως και η Μαγιόρκα. Ο Μαρσέλο, από την άλλη, απασχολεί μεταξύ άλλων τις Μίλαν, Φλαμένγκο και Φενέρμπαχτσε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα