Ντιέγκο Κόστα: «Οι εγκαταστάσεις της Ατλέτικο δεν είναι ευρωπαϊκού επιπέδου»

Ντιέγκο Κόστα: «Οι εγκαταστάσεις της Ατλέτικο δεν είναι ευρωπαϊκού επιπέδου»

Newsroom
Ντιέγκο Κόστα: «Οι εγκαταστάσεις της Ατλέτικο δεν είναι ευρωπαϊκού επιπέδου»

bet365

Ο Ισπανός στράικερ επέκρινε τις αθλητικές εγκαταστάσεις των «ροχιμπλάνκος» συγκρίνοντάς τις με τις αντίστοιχες της Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος έφυγε από την Ατλέτικο Μαδρίτης τον Δεκέμβριο του 2020 και τώρα βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι Pilhado στο Youtube, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Μαδριλένων υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ευρωπαϊκού επιπέδου. «Ούτε η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι όλα ένα ψέμα. Εκεί (στην Ατλέτικο Μινέιρο), από άποψη δομής, ποιότητας... δίνουν στον παίκτη, φαγητό, αυτό είναι κορυφαίο. 100%. Στην Ατλέτι δεν το έχουν αυτό». Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν οι εγκαταστάσεις των Βραζιλιάνων είναι σε υψηλά στάνταρ, τονίζοντας πως: «Ευρωπαϊκό επίπεδο; Όχι, δεν πρόκειται να σου πω ψέματα. Τα αποδυτήρια της προπόνησης είναι σκ@ατά και η ακαδημία είναι επίσης νεκρή»

Ο Κόστα βρίσκεται στη Μαδρίτη αναζητώντας ομάδα για την επόμενη σεζόν, στη συνέντευξή του τόνισε ότι θα ήθελε να παίξει στη Φλαμένγκο, έναν σύλλογο τον οποίο συνέκρινε με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Στη Φλαμένγκο; Οποιοσδήποτε παίκτης θα ήθελε να παίξει εκεί. Είναι φυσιολογικό. Η Φλαμένγκο βέβαια αυτή τη στιγμή έχει δύο επιθετικούς, αυτό ισχύει επίσης. Φέρονται καλά στους παίκτες εκεί. Άρα είναι θέμα λογικής, δεν υπάρχει τίποτα να συζητήσουμε. Δεν υπάρχει λόγος να πω ότι δεν θα έπαιζα. Γιατί όχι; Αν τα πας καλά εκεί, γίνεσαι σταρ του Χόλιγουντ. Ας είμαστε ειλικρινείς», εξήγησε ο φορ. «Είναι σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από άποψη μεγέθους η Φλαμένγκο είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Βραζιλία. Είναι πολύ πιο γνωστή από κάθε άλλο βραζιλιάνικο κλαμπ», πρόσθεσε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα