Ρεάλ Μαδρίτης: Μετά το «ναυάγιο» με τον Μπαπέ, προσφέρει 120 εκατ. ευρώ για τον Λεάο της Μίλαν

Ρεάλ Μαδρίτης: Μετά το «ναυάγιο» με τον Μπαπέ, προσφέρει 120 εκατ. ευρώ για τον Λεάο της Μίλαν

Ρεάλ Μαδρίτης: Μετά το «ναυάγιο» με τον Μπαπέ, προσφέρει 120 εκατ. ευρώ για τον Λεάο της Μίλαν

bet365

Διατεθειμένη να βγάλει 120 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να αποκτήσει τον Ραφαέλ Λεάο από τη Μίλαν, μετά και το «ναυάγιο» με τον Κιλιάν Μπαπέ.

Μετά την άσχημη τροπή που πήρε η υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις για την επίθεση. Μία από αυτές σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» είναι του Ραφαέλ Λέαο της Μίλαν. Ο φετινός πρωταθλητής με τους «ροσονέρι» έχει μπει στο στόχαστρο των Μαδριλένων, οι οποίοι σκοπεύουν να καταθέσουν μία εξωπραγματική πρόταση προκειμένου να πείσουν την ιταλική ομάδα να τον παραχωρήσει.

Ο Ραφαέλ Λεάο ήταν η αποκάλυψη της φετινής Serie A, ο ποδοσφαιριστής που έχει επιδείξει τη μεγαλύτερη εξέλιξη από κάθε άλλον στη κατηγορία. Η ταχύτητα σε συνδυασμό με τον διασκελισμό του είναι κάτι που δυσκόλεψε οποιοδήποτε μπακ που τον αντιμετώπισε. Με 14 γκολ και 12 ασίστ σε 42 συμμετοχές έγινε η απειλή στις πτέρυγες της επίθεσης που τόσο έλειπε από τη Μίλαν τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα είναι ο ίσως ο καθοριστικότερος παίκτης για τους «ροσονέρι» στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Τα εντυπωσιακά του νούμερα έχουν κάνει τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης να προσφέρουν μέχρι και 120 εκατομμύρια ευρώ για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Βέβαια, υπάρχει η ρήτρα των 150 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία αν καταθέσουν οι «μερένγκες», τότε οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν θα έχουν κανένα λόγο στις διαπραγματεύσεις. Από την πλευρά τους πάντως οι «ροσονέρι» δουλεύουν στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ραφαέλ Λεάο έως το 2026 και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να υπάρχουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα