Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προσφέρει μέχρι και 80 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα για τον Φρένκι Ντε Γιονγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προσφέρει μέχρι και 80 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα για τον Φρένκι Ντε Γιονγκ

bet365

Η Μπαρτσελόνα ζητάει 100 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να φτάσει μέχρι και τα 80 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Φρένκι Ντε Γιονγκ, έπειτα από εισήγηση του Τεν Χαγκ.

Το μήνυμα της Μπαρτσελόνα είναι ξεκάθαρο. Τόσο ο Τσάβι όσο και ο Λαπόρτα έχουν ανοιχτή την πόρτα στον Φρένκι Ντε Γιονγκ, αρκεί ο 25χρονος Ολλανδός μέσος πάει στα γραφεία της ομάδας του μία πρόταση η οποία να φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Εντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει δείξει πρωτίστως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του. Ειδικά μετά την άφιξη του Έρικ Τεν Χαγκ στην τεχνική ηγεσία, οι «κόκκινοι διάβολοι» ετοιμάζονται να κάνουν την κίνησή τους, προκειμένου να πείσουν τους «μπλαουγκράνα» να παραχωρήσουν τον νεαρό μέσο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η «AS», οι άνθρωποι του αγγλικού κλαμπ είναι διατεθειμένοι να ρίξουν στο τραπέζι μέχρι και 80 εκατομμύρια ευρώ, 20 λιγότερα δηλαδή από τις απαιτήσεις των Καταλανών.

Το σίγουρο είναι ότι γι' ακόμη ένα καλοκαίρι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγκάζεται να προβεί σε μεγάλα έξοδα για το... rebuild της ομάδας και να ξεκινήσει το νέο έργο της, με τον Ολλανδό τεχνικό στον πάγκο της.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα