Μπαρτσελόνα: Κλείνει το «deal» για την ανανέωση του Γκάβι

Μπαρτσελόνα: Κλείνει το «deal» για την ανανέωση του Γκάβι

Μπαρτσελόνα: Κλείνει το «deal» για την ανανέωση του Γκάβι

bet365

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είχε το πρωί της Παρασκευής (6/5) συνάντηση με τον μάνατζερ του Γκάβι για την ανανέωση των δύο πλευρών και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά το «deal».

O Γκάβι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που η Μπαρτσελόνα ποντάρει πολλά τόσο για το παρόν της αλλά κυρίως για το μέλλον της. Το συμβόλαιο του 17χρονου χαφ με τους «Μπλαουγκράνα» ολοκληρώνεται το 2023, η Λίβερπουλ είναι μια από τις ομάδες που περιμένουν στη «γωνία» για την περίπτωση του Ισπανού μέσου, όμως με βάση τις τελευταίες εξελίξεις ο νεαρός θα παραμείνει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση του ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο η διοίκηση των «Μπλαουγκράνα» είχε το πρωί της Παρασκευής (6/5) συνάντηση με τον μάνατζερ του Γκάβι, Ιβάν ντε λα Πένια και οι δυο πλευρές πλέον είναι κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει ικανοποιηθεί οικονομικά και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση, στην οποία θα διευθετηθούν οι λεπτομέρειες και θα «κλειδώσει» η συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Γκάβι εντάχθηκε στη «Μασία» το 2015, σε ηλικία δέκα ετών και φέτος κάνει την πρώτη του σεζόν σε ανδρικό επίπεδο, έχοντας 42 συμμετοχές, με δυο γκολ και έξι ασίστ σε περίπου 2.700 αγωνιστικά λεπτά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα