Λίβερπουλ: Θέλει να πάρει τον Γκάβι από την Μπαρτσελόνα

Λίβερπουλ: Θέλει να πάρει τον Γκάβι από την Μπαρτσελόνα

bet365

Ο Γίργκεν Κλοπ έχει... βάλει στο μάτι τον Γκάβι της Μπαρτσελόνα, από τη στιγμή που οι Καταλανοί είναι σε δύσκολη οικονομική συγκυρία και δεν μπορούν να πείσουν τον παίκτη να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Αναμφισβήτητα ο Γκάβι είναι ένας από τους παίκτες που η Μπαρτσελόνα πρέπει να στηρίξει το μέλλον της πάνω του. Ωστόσο, ο σύλλογος της Καταλωνίας διανύει τη μεγαλύτερη οικονομική (και αγωνιστική) κρίση της σύγχρονης ιστορίας της και το να πείσει τον 17χρονο να υπογράψει νέο συμβόλαιο μόνο εύκολο δεν είναι.

Σύμφωνα με την Daily Express, η Λίβερπουλ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι Καταλανοί είναι σε δύσκολη θέση και μάλιστα σκοπεύουν να κάνουν την κίνησή τους ώστε το καλοκαίρι να τον αποκτήσουν.

Το συμβόλαιο του 17χρονου μέσου με τους μπλαουγκράνα εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και είναι λογικό πως αν δεν μπουν οι υπογραφές στην επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, τότε το καλοκαίρι θα πρέπει να πουληθεί ώστε να μην χαθε τσάμπα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα