Ρεάλ Μαδρίτης - Μπέιλ: Ο μάνατζέρ του... έκραξε Αντσελότι, οπαδούς και Τύπο!

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπέιλ: Ο μάνατζέρ του... έκραξε Αντσελότι, οπαδούς και Τύπο!

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπέιλ: Ο μάνατζέρ του... έκραξε Αντσελότι, οπαδούς και Τύπο!

bet365

Ο μάνατζερ του Γκάρεθ Μπέιλ, εκτόξευσε τα βέλη του για Αντσελότι, οπαδούς και Τύπο, αφήνοντας να εννοηθεί πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ.

Ο εκπρόσωπος του Γκάρεθ Μπέιλ, Τζόναθαν Μπαρνέτ, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο «Deportes Cuatro», δε μάσησε τα λόγια του, τονίζοντας πως οι οπαδοί δεν του φέρθηκαν όπως του άξιζε, ότι ο Αντσελότι δεν τον διαχειρίστηκε σωστά, ενώ ο Τύπος ήταν «αχάριστος». Το μέλλον του Ουαλού σταρ δεν θα είναι στη Μαδρίτη, μιας και ο παίκτης θέλει ένα μεγάλο φινάλε στην καριέρα του.

«Μένει πάντα στον πάγκο, οπότε αυτός που θα πρέπει να ρωτηθεί γιατί δεν παίζει είναι ο κ. Αντσελότι. Δεν τον επικρίνω, απλά έχει πάρει μια απόφαση και αυτή είναι ότι ο Μπέιλ δεν θα παίζει. Είναι δική του απόφαση, όχι του παίκτη» ήταν το σχόλιο για τον Ιταλό προπονητή.

«Ο Τύπος ήταν αρκετά αχάριστος μαζί του, γιατί δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν. Δεν του έχουν μιλήσει ποτέ, δεν τον ξέρουν. Πριν από μερικές εβδομάδες ήθελα να κάνω μήνυση, αλλά ο Μπέιλ με σταμάτησε, μου είπε όχι», τόνισε ο μάνατζέρ του για την κριτική που δέχεται ο Ουαλός σταρ.

Ο Μπαρνέτ στάθηκε και στη συμπεριφορά των οπαδών της Ρεάλ, λέγοντας: «Αν οι οπαδοί ήταν στο πλευρό του, όλα θα ήταν διαφορετικά. Σε λίγα χρόνια θα κοιτάξουν πίσω και θα θυμούνται πόσο σπουδαίος παίκτης ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης και τι έκανε για αυτόν τον σύλλογο. Θα το μετανιώσουν. Ελπίζω αυτή τη σεζόν να τον αποχαιρετήσουν όπως του αξίζει».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα