Ράμος σε Πέρεθ: «Θέλω τα ίδια χρήματα με τον Πικέ ή φεύγω από την Ρεάλ»

Κώστας Τόπας
Ράμος σε Πέρεθ: «Θέλω τα ίδια χρήματα με τον Πικέ ή φεύγω από την Ρεάλ»

bet365

Ο Σέρχιο Ράμος λίγο πριν αποχωρήσει από την Ρεάλ είχε ζητήσει από τον Φλορεντίνο Πέρεθ να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με απολαβές ίσες του Ζεράρ Πικέ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός προσπάθησε να πιέσει τον πρόεδρο της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ, να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «μερένγκες», με απολαβές που είχε ο Ζεράρ Πικέ στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την Sport.

Πριν από μερικούς μήνες αποκαλύφθηκαν οι μισθοί των παικτών της Μπαρτσελόνα, με τον αρχηγό της ομάδας, Ζεράρ Πικέ να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος με ετήσιες αποδοχές 28 εκατομμύρια ευρώ. Παρ' όλα αυτά ο στόπερ των «μπλαουγκράνα» διέψευσε το καταλανικό κανάλι Esport3 και αποκάλυψε πως αμείβεται από την Μπαρτσελόνα με περίπου 4,6 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Η Sport φέρνει στο φως της δημοσιότητας τα λόγια του Σέρχιο Ράμος, όταν ήταν σε διαπραγματεύσεις με την Ρεάλ για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, ο κεντρικός αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν πλέον, είχε ζητήσει από τον Φλορεντίνο Πέρεθ νέο συμβόλαιο με απολαβές που λάμβανε ο αντίπαλος του, Ζεράρ Πικέ στην Μπαρτσελόνα. Δηλαδή 28 εκατομμύρια ευρώ.

«Ο Πικέ πληρώνεται καλά στην Μπαρτσελόνα, θέλω τα ίδια για να ανανεώσω», φέρεται να είπε ο Ράμος στον Φλορεντίνο Πέρεθ, λίγες μέρες πριν το οριστικό τους «διαζύγιο».

Ενα αίτημα το οποίο δεν έγινε αποδεκτό από τον ισχυρό άνδρα της Ρεάλ, με αποτέλεσμα ο Σέρχιο Ράμος να αποχωρήσει ελεύθερος και πλέον να αγωνίζεται στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα