Οσασούνα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-3: Συνήλθε και επέστρεψε προσωρινά στην τετράδα (vid)

Οσασούνα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-3: Συνήλθε και επέστρεψε προσωρινά στην τετράδα (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Οσασούνα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-3: Συνήλθε και επέστρεψε προσωρινά στην τετράδα (vid)

bet365

Επιτέλους... Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Ροχιμπλάνκος αντέδρασαν μετά το στραπάτσο από τη Λεβάντε επικρατώντας άνετα της Οσασούνα (0-3), πάτησαν προσωρινά τετράδα κι έφτιαξαν την ψυχολογία τους ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Χωρίς άγχος, χωρίς δράμα μετά από καιρό. Η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες περνώντας άνετα από την έδρα της Οσασούνα (0-3) και έδειξε να... συνέρχεται ενόψει του πρώτου ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League.

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε δεν είχε διάθεση να παίξει με τη «φωτιά» σε άλλον έναν αγώνα, έβγαλε διάθεση και πήρε από νωρίς τα ηνία στο σκορ, με τον Ζοάο Φέλιξ να συνδυάζει με γκολ την 100η συμμετοχή του στους Ροχιμπλάνκος μόλις στα 177 δευτερόλεπτα. Αυτή, βέβαια, ήταν και η μόνη τελική της Ατλέτικο σε όλο το πρώτο μέρος, με τον Όμπλακ να κρατάει σε όποια περίπτωση χρειάστηκε το μηδέν απέναντι στους γηπεδούχους.

Η «κυνική» Ατλέτικο έβαλε γερά θεμέλια νίκης στο 59' με τον Λουίς Σουάρες να πλασάρει από τα 40 μέτρα τον Ερέρα που ήταν εκτός εστίας έπειτα από ασίστ του Πορτογάλου που «έλαμψε» μετά από καιρό, για να γράψει το τελικό 0-3 ο συνήθης ύποπτος στο 2022, Άνχελ Κορέα στο 89' (τοπ-σκόρερ στα Top-5 πρωταθλήματα με επτά γκολ μέσα στη νέα χρονιά μαζί με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι).

Έτσι, οι Μαδριλένοι επέστρεψαν έστω και προσωρινά στην 4η θέση με 42 βαθμούς, την ώρα που Μπαρτσελόνα και Σοσιεδάδ καραδοκούν στο -3 και το -4 αντίστοιχα με δύο ματς λιγότερα.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Βρσάλικο, Σάβιτς, Χιμένες (46’ Φελίπε), Μαντάβα, Γιορέντε (81’ Κορέα), Ερέρα, Κόκε, Καράσκο (82’ Σεράνο), Φέλιξ (82’ Ερμόσο), Σουάρες (71’ Κοντογκμπιά)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα