Η Λινάρες μπαίνει... σφήνα στη διεκδίκηση του Μπαπέ και απειλεί τη Ρεάλ

Νίκος Κικίδης
Η Λινάρες μπαίνει... σφήνα στη διεκδίκηση του Μπαπέ και απειλεί τη Ρεάλ

bet365

Η... σαπουνόπερα της μεταγραφής του Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει αφήσει άπλετο χώρο για χιούμορ στα social media, με ομάδα τρίτης κατηγορίας στην Ισπανία να πετάει το γάντι στη Βασίλισσα!

Από την 1η Ιανουαρίου του 2022 ο Κίλαν Μπαπέ είναι πλέον ελεύθερος να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την απόκτησή του το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έχει κι άλλους υποψήφιους «μνηστήρες» να αντιμετωπίσει. Ένας από αυτούς μάλιστα έκανε την εμφάνισή του μέσω Twitter ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και πέταξε το...γάντι στη Βασίλισσα, απειλώντας ανοιχτά τα σχέδια της για την μεταγραφή του Γάλλου σούπερσταρ.

Η αντίπαλος βέβαια των Μερένγκες δεν είναι άλλη από την Λινάρες Ντεπορτίβο, ομάδα τρίτης κατηγορίας στην Ισπανία, η οποία εκμεταλλεύτηκε την περίσταση και κατάφερε να μπει στα trends του Twitter.

«Φλορεντίνο, ίσως τελικά το μεγαλύτερό σου πρόβλημα να μην είναι η Παρί. Τικ, τακ...» έγραψε χαρακτηριστικά ο admin της ομάδας και μέσα σε λίγα λεπτά η εν λόγω ανάρτηση κατάφερε να... κατακτήσει την εφαρμογή.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα