Ο Ουμτιτί ξέσπασε σε προκλητικό οπαδό της Μπαρτσελόνα που ανέβηκε στο καπό του αυτοκινήτου του!

Ο Ουμτιτί ξέσπασε σε προκλητικό οπαδό της Μπαρτσελόνα που ανέβηκε στο καπό του αυτοκινήτου του!

Ο Ουμτιτί ξέσπασε σε προκλητικό οπαδό της Μπαρτσελόνα που ανέβηκε στο καπό του αυτοκινήτου του!

bet365

Μερίδα ανεγκέφαλων οπαδών της Μπαρτσελόνα έβαλαν στο «στόχαστρο» τον Σαμουέλ Ουμτιτί, τού έκλεισαν τον δρόμο έξω από το προπονητικό κι ανέβηκαν μέχρι και στο... καπό του αυτοκινήτου του, προκαλώντας την «έκρηξη» του Γάλλου στόπερ.

Η καριέρα του Σαμουέλ Ουμτιτί στη Μπαρτσελόνα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αφού ο άλλοτε βασικός στόπερ των Μπλαουγκράνα δεν βρήκε ομάδα το περασμένο καλοκαίρι για να αποτελέσει παρελθόν και παραμένει πλήρως παραγκωνισμένος, με ενάμιση ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν αξίζει τον στοιχειώδη σεβασμό από οπαδούς και media. Ο 28χρονος Γάλλος δέχθηκε την ακριβώς αντίθετη συμπεριφορά από τρεις ελαφρόμυαλους υποστηρικτές των Καταλανών, οι οποίοι τον περίμεναν έξω από το «Ciutat Esportiva» μετά την προπόνηση και τού έκλεισαν τον δρόμο καθώς έφευγε με το αυτοκίνητό του.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κυκλοφόρησε η εκπομπή «Jugones» του «El Chiringuito», οι τρεις οπαδοί κουνούσαν επιδεικτικά τα κασκόλ τους ενώ ο ένας, μάλιστα, ανέβηκε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου του τραγουδώντας συνθήματα. Αφού χτύπησε την κόρνα αρκετές φορές και οι ενοχλητικοί οπαδοί δεν απομακρύνονταν, ο Ουμτιτί πάτησε ελαφρώς γκάζι για να μπορέσει να προχωρήσει, αλλά όταν τα κατάφερε, σταμάτησε μερικά μέτρα και βγήκε από το αυτοκίνητο για να τους αντιμετωπίσει.

Αμέσως, κινήθηκε προς το μέρος τους και απηύθυνε τον λόγο συγκεκριμένα στον οπαδό που ανέβηκε στο καπό, επαναλαμβάνοντας τη φράση «ξέρεις τι σημαίνει σεβασμός;»:

«Έλα εδώ. Θα πληρώσεις εσύ για το αυτοκίνητο; Ξέρεις τη λέξη "σεβασμός"; Ξέρεις τι σημαίνει;»

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 με την εθνική Γαλλίας μετράει μόλις 13 εμφανίσεις στο 2021, δίχως να έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό ακόμη στη φετινή περίοδο

 

LA LIGA Τελευταία Νέα