Όταν ο Μέσι κάνει χατ-τρικ στις ασίστ

Όταν ο Μέσι κάνει χατ-τρικ στις ασίστ

Όταν ο Μέσι κάνει χατ-τρικ στις ασίστ

bet365

Τρία έτοιμα γκολ έδωσε στους συμπαίκτες του ο Αργεντινός σούπερ σταρ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Σεντ Ετιέν και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται σε ποια άλλα παιχνίδια στην καριέρα του, ο Λιονέλ Μέσι έβγαλε τρεις ασίστ.

Λεβάντε – Μπαρτσελόνα 1-4 (22/1/2014)

400 παιχνίδια με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» συμπλήρωνε σε εκείνο το παιχνίδι ο Μέσι και φρόντισε να το γιορτάσει με έναν ξεχωριστό τρόπο. Όχι σκοράροντας, αλλά δημιουργώντας. Στην αναμέτρηση για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας, απέναντι στη Λεβάντε, ο Αργεντινός έδωσε για πρώτη φορά στην καριέρα του τρεις ασίστ, κάνοντας... πρώτο μάγκα τον Κρίστιαν Τέγιο. Και τα τρία έτοιμα γκολ, ο Μέσι τα έδωσε στον Ισπανό φορ, ο οποίος είπε «ναι» στα δώρα του συμπαίκτη του, πετυχαίνοντας για πρώτη φορά χατ-τρικ στην καριέρα του και διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

lev

Αργεντινή – Παραγουάη 6-1 (1/7/2015)

Ένα χρόνο μετά την απώλεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε για πρώτη φορά μια ανάσα από την κατάκτηση του Copa America. Στα γήπεδα της Χιλής, η εθνική Αργεντινής έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, κάνοντας επίδειξη δύναμης στον ημιτελικό με την Παραγουάη. Τη συνέτριψε με 6-1, χωρίς όμως να πετύχει ούτε ένα τέρμα ο Λιονέλ Μέσι. Ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» μπορεί να μη σκόραρε, όμως έδωσε τρία έτοιμα τέρματα στους συμπαίκτες του. Ρόχο, Παστόρε και Ιγκουαϊν ήταν οι αποδέκτες των ασίστ του «σούπερ-Λίο».

par

Μπαρτσελόνα – Χετάφε 6-0 (12/3/2016)

Ήταν η περίοδος που η τριπλέτα “MSN” σκορπούσε τον τρόμο στις αντίπαλες άμυνες. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, για την 29η αγωνιστική της La Liga, ο Σουάρες μπορεί να έμεινε στον πάγκο, όμως Μέσι και Νεϊμάρ δεν είχαν κανένα πρόβλημα να πάρουν στις πλάτες τους την Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός έδωσε στο Βραζιλιάνο δύο έτοιμα γκολ, ενώ ο χορός της δημιουργίας για τον ίδιο είχε ξεκινήσει αρχικά με αποδέκτη τον Μουνίρ. Εκτός των τριών ασίστ σε εκείνο το παιχνίδι, ο Μέσι σκόραρε και μία φορά, ενώ στο ξεκίνημα είχε χάσει και πέναλτι.

get

Μπέτις – Μπαρτσελόνα 2-3 (9/2/2020)

Δύο φορές βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι «μπλαουγκράνα» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση της La Liga, όμως ο Μέσι τους πήρε από το χέρι και τους οδήγησε στην ανατροπή. Μπορεί ο αρχηγός να μη σκόραρε, ως συνήθως, όμως έδωσε τρία έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του. Στον Ντε Γιονγκ για το 1-1, στον Μπουσκέτς για το 2-2 και στον Λενγκλέ για το τελικό 2-3 στην Ανδαλουσία, που διατήρησε την Μπαρτσελόνα σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

bet

 

LA LIGA Τελευταία Νέα