Κάντιθ - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-4: «Τετράστεροι» Μαδριλένοι, στο -1 από την κορυφή

Newsroom
Κάντιθ - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-4: «Τετράστεροι» Μαδριλένοι, στο -1 από την κορυφή

bet365

Η Ατλέτικο έκανε... πλάκα στο δεύτερο μέρος στην έδρα της Κάντιθ και με το εμφατικό 4-1 βρέθηκε μια ανάσα από την κορυφή.

Πλουραλισμός στους σκόρερ, επιθετικό κρεσέντο και το τρίποντο που τους έστειλε έναν βαθμό μακριά από την πρώτη θέση. Η Ατλέτικο Μαδρίτης τα έκανε όλα σωστά στην έδρα της Κάντιθ, η οποία πρόβαλε σθεναρή αντίσταση στο πρώτο μέρος, όμως κατέρρευσε ολοκληρωτικά στο δεύτερο. Τον χορό των γκολ για τους «Ροχιμπλάνκος» άνοιξε ο Λεμάρ στο 56΄και από εκεί και έπειτα ακολούθησε μαδριλένικο πάρτι. Στο 70΄ο Γκριεζμάν πήρε τη σκυτάλη και κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη, έχοντας πλέον σκοράρει κόντρα σε όλες τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στη La Liga πλην της... Ατλέτικο (33 από τις 34 στο σύνολο).

Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κορέα να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με την Κάντιθ να μειώνει προσωρινά στο σκορ με γκολ του Λοθάνο. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη και διαμόρφωσαν το τελικό 4-1, με τον Κούνια να βρίσκει δίχτυα στο 90΄και να υπογράφει με τον καλύτερο τρόπο ένα άνετο βράδυ για το σύνολο του Σιμεόνε.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένεθ (34΄Φελίπε), Ερμόσο, Κόκε, Ντε Πολ, Λεμάρ (73΄Κορέα), Γιορέντε, Καράσκο, Γκριεζμάν, Σουάρεζ (73΄Κούνια)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα