Ανσού Φάτι: Αναβάλλεται για τον Οκτώβριο η επιστροφή του

Ανσού Φάτι: Αναβάλλεται για τον Οκτώβριο η επιστροφή του

Newsroom
Ανσού Φάτι: Αναβάλλεται για τον Οκτώβριο η επιστροφή του

bet365

Άσχημα νέα για το 18χρονο wonderkid της Μπαρτσελόνα, καθώς η διαφαινόμενη επιστροφή του εντός Σεπτεμβρίου τελικά αναβάλλεται για τον Οκτώβριο.

Στη Μπαρτσελόνα έχουν αποφασίσει να μην πάρουν κανέναν ρίσκο αναφορικά με την επιστροφή του Ανσού Φάτι σε αγωνιστικούς ρυθμούς και έχουν επιβραδύνει την αποθεραπεία του 18χρονου προκειμένου να αποφύγουν τυχόν... απρόοπτα.

Παρά το γεγονός πως το προηγούμενο χρονοδιάγραμμα είχε ορίσει την επιστροφή του στα μέσα Σεπτεμβρίου για το ματς απέναντι στη Γρανάδα, τελικά στη Βαρκελώνη εξέτασαν τα δεδομένα και αποφάσισαν να χειριστούν την υπόθεση με έξτρα σύνεση και προσοχή.

Από την πλευρά του, το νέο Νο10 της Μπαρτσελόνα είχε επικοινωνήσει στο σύλλογο πως νιώθει έτοιμος να πατήσει ξανά στο γρασίδι σχεδόν 320 μέρες μετά τον σοβαρό του τραυματισμό, όμως αποφάσισε να ακούσει τις προτροπές του ιατρικού επιτελείου και να συνεχίσει τη συντηρητική θεραπεία.

Πλέον ο Φάτι στοχεύει στην επιστροφή του εντός Οκτωβρίου, με το πιθανότερο σενάριο να τον θέλει να παίρνει λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση των Καταλανών απέναντι στη Βαλένθια στις 17 του μήνα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα