Ανσού Φατί: Επιστροφή στα γήπεδα... 319 μέρες μετά τον τραυματισμό

Ανσού Φατί: Επιστροφή στα γήπεδα... 319 μέρες μετά τον τραυματισμό

Newsroom
Ανσού Φατί: Επιστροφή στα γήπεδα... 319 μέρες μετά τον τραυματισμό

bet365

Η ώρα της επιστροφής στην αγωνιστική δράση πλησιάζει για τον Ανσού Φατί, ο οποίος θα πατήσει ξανά στο γρασίδι σχεδόν ένα χρόνο αργότερα από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Η ημερομηνία έγραφε 8 Νοεμβρίου 2020 όταν ο Ανσού Φατί είδε την ποδοσφαιρική του καριέρα να κρέμεται από μια κλωστή.

Στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Μπέτις, το νέο Νο10 της Μπαρτσελόνα υπέστη ρήξη μηνίσκου, με τις αρχικές εκτιμήσεις να τον θέτουν εκτός για ένα διάστημα μεταξύ 4-6 μηνών.

Η πραγματικότητα δυστυχώς αποδείχθηκε πολύ χειρότερη για τον 19χρονο άσο, καθώς ύστερα από δυο αποτυχημένα χειρουργεία, τα νέα που έρχονταν ήταν όλο και πιο δυσάρεστα. 305 μέρες αργότερα όμως, ο Φατί δείχνει πλέον να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Στη Μπαρτσελόνα πάντως θέλουν να περιμένουν λίγο ακόμα για να αποφύγουν το ρίσκο της υποτροπής, με το χρονοδιάγραμμα των Μπλαουγκράνα να προβλέπει την επιστροφή του νεαρού wonderkid στις 19 Σεπτεμβρίου για τον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στη Γρανάδα.

Μάλιστα, ο πολιτογραφημένος Ισπανός θα μπορούσε να πατήσει ξανά το γρασίδι μια εβδομάδα νωρίτερα απέναντι στη Σεβίλλη, σενάριο όμως που τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να υστερεί σημαντικά σε πιθανότητες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα