Μπαρτσελόνα: Θέλει δανεικό τον Αραμπάρι (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Μπαρτσελόνα: Θέλει δανεικό τον Αραμπάρι (vid)

bet365

Η Μπαρτσελόνα κινείται σύμφωνα με την AS για την απόκτηση του 25χρονου Ουρουγουανού μέσου, Μάουρο Αραμπάρι, με τη μορφή δανεισμού από τη Χετάφε.

Η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος βρίσκεται στην τελική της ευθεία και η Μπαρτσελόνα εξαντλεί τα περιθώρια ενίσχυσης, δεδομένων και των περιορισμών που έχει στο οικονομικό κομμάτι (FFP).

Οι Μπλαουγκράνα κινούνται σύμφωνα με την AS για την απόκτηση του Μάουρο Αραμπάρι (πανηγυρίζει μπροστά από τους συμπαίκτες του στην κεντρική φωτογραφία). Η Μπάρτσα προσπαθεί να αποκτήσει τον 25χρονο Ουρουγουανό μέσο με τη μορφή δανεισμού από τη Χετάφε.

Κομβικός είναι ο ρόλος του τεχνικού γραμματέα της ομάδας από τη Βαρκελώνη, Ραμόν Πλάνες. Ήταν ο ίδιος που ως τεχνικός διευθυντής της Χετάφε, το 2018, είχε τρέξει τις διαδικασίες για την απόκτησή του από την Μπόστον Ρίβερ.

Ο Αραμπάρι γεννήθηκε στο Σάλτο και ξεκίνησε την καριέρα από την Ντεφενσόρ και το 2016 τον αγόρασε η Μπορντό αντί 3 εκατομμυρίων ευρώ. Το 2017 επέστρεψε στην πατρίδα του για την Μπόστον Ρίβερ, από όπου τον απέκτησε η Χετάφε (αρχικά δανεικός, ενεργοποιώντας μετά το πέρας αυτού την οψιόν αγοράς) του.

Την περασμένη σεζόν (2020/21) σκόραρε 3 γκολ σε 35 ματς τη φανέλα της ομάδας από τη Μαδρίτη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα