Μπαρτσελόνα - Μέσι: Συνάντηση... εξελίξεων για το μέλλον του!

Μπαρτσελόνα - Μέσι: Συνάντηση... εξελίξεων για το μέλλον του!

Μπαρτσελόνα - Μέσι: Συνάντηση... εξελίξεων για το μέλλον του!

bet365

Λαπόρτα και Τέμπας τα λένε το πρωί της Παρασκευής για να... λύσουν το θέμα των συμβολαίων και ο Λιονέλ Μέσι να μείνει στη Μπαρτσελόνα.

Ημέρα εξελίξεων η Παρασκευή (2/7), αφού ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα και ο ισχυρός άνδρας της LaLiga, Xαβιέ Τέμπας θα συναντηθούν για να συζητήσουν το θέμα των συμβολαίων. Αλλωστε, το όριο των μπάτζετ για μισθούς που έχει επιβάλλει η Ομοσπονδία, αποτελεί εμπόδιο για την παραμονή του Λιονέλ Μέσι. Εάν το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης είναι θετικό και οι δυο πλευρές καταλήξουν σε deal, οι πιθανότητες να ανανεώσει ο Αργεντίνος σταρ στη Μπαρτσελόνα είναι πάρα πολλές. Υπάρχουν ακόμη και άλλα «αγκάθια», όπως η προσαρμογή σε φορολογικά ζητήματα, αλλά και η μετάθεση πληρωμών σε δόσεις συμβολαίων που έχουν λήξει. Η πρόοδος στις επαφές του Μέσι με τον Λαπόρτα είναι δεδομένη, μιας και κανείς δεν επιθυμεί το «διαζύγιο».

Ωστόσο, η Ομοσπονδία αποφάσισε τη μείωση των μπάτζετ μισθών στις ομάδες της LaLiga, με τη Μπαρτσελόνα να είναι αναγκασμένη να το μειώσει το μισθολογικό της κόστους περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ. «Ελπίζω να παραμείνει ο Μέσι στη Μπαρτσελόνα, αλλά αν η ομάδα τα καταφέρει θα πρέπει να βρει άλλο τρόπο να μειώσει το μπάτζετ. Οι κανόνες είναι αυτοί. Δεν πρόκειται να αλλάξουν» είχε πει ο Τέμπας, ωστόσο πιθανή αποχώρηση μόνο ζημιά θα κάνει στην εικόνα της LaLiga.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα