Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Τα ραντεβού του Clasico στη La Liga 2021-'22

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Τα ραντεβού του Clasico στη La Liga 2021-'22

bet365

Ετοιμη η σεζόν 2021-'22 για την Ισπανία, με Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης για τις 24/10 και το αντίστροφο για τις 20/03. Ξεκίνημα με τρία σερί εκτός έδρας για τη Βασίλισσα.

Η νέα σεζόν στο ισπανικό ποδόσφαιρο βρίσκεται ήδη μπροστά μας και θα ξεκινήσει την Παρασκευή 13 Αυγούστου. Αυτή θα είναι η 1η από τις 38 αγωνιστικές της La Liga, με το Clasico να ακολουθεί στις 24 Οκτωβρίου, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται πρώτη για τη 10 αγωνιστική, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το αντίστροφο θα συμβεί στις 20 Μαρτίου για την 29η αγωνιστική.

Το ντέρμπι της Μαδρίτης υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να κρίνει ακόμα και τον πρωταθλητή. Στην έδρα της Ρεάλ θα παίξουν στις 12 Δεκεμβρίου και σε εκείνη της Ατλέτικο στις 8 Μαΐου. Περίεργα θα είναι για τους Μερένγκες στο ξεκίνημα, καθώς εξαιτίας του ότι δεν θα είναι ακόμα έτοιμο το “Σαντιάγο Μπερναμπέου”, θα κληθούν να παίξουν σερί εκτός έδρας για τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Για την 1η αγωνιστική η Ρεάλ παίζει στην Αλαβές, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Σοσιεδάδ, ενώ η Ατλέτικο πάει στη Θέλτα. Η τελευταία αγωνιστική θα βρει Ρεάλ και Μπάρτσα στην έδρα τους κόντρα σε Μπέτις και Βιγιαρεάλ αντίστοιχα, ενώ η Ατλέτικο θα πηγαίνει στη Σοσιεδάδ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα