Απόλλων Λεμεσού: Ένταση, επεισόδια και συλλήψεις στο «Αλφαμέγα»
Με αρνητικό τρόπο ολοκληρώθηκε η βραδιά Κυπέλλου (4/12) στη Λεμεσό. Η δύσκολη πρόκριση του Απόλλωνα με 4-3 στα πέναλτι εις βάρος του Εθνικού Άχνας για τη φάση των «16» του θεσμού έφερε αντιδράσεις από τους φίλους της ομάδας.
Μετά το πέρας της αναμέτρησης που κράτησε σχεδόν τρεις ώρες, μερίδα φίλων του Απόλλωνα δημιούργησε ένταση έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας, απογοητευμένη από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η πρόκριση.
Χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας και μάλιστα με χρήση δακρυγόνων για να «ηρεμήσουν τα πνεύματα», ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπήρξε και σύλληψη δυο ατόμων που προσπάθησαν να εισβάλλουν στα γραφεία του γηπέδου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
