Άρης Λεμεσού: Ν’ ανοίξει γρήγορα το σκορ και τότε…

Άρης Λεμεσού: Ν’ ανοίξει γρήγορα το σκορ και τότε…

Σάββας Νεοκλέους
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις ποτέ, πολλά μπορούν να συμβούν, ακόμη και τέτοιες ανατροπές που χρειάζεται σήμερα ο Άρης Λεμεσού στις 19:00 στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια.

Μιλώντας κανείς τα τελευταία 24ωρα με ανθρώπους του Άρη, παίρνει το μήνυμα ότι η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι δεν θα πάει στο γήπεδο της Λευκωσίας με κατεβασμένα τα χέρια μετά την ήττα στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με 0-3.

«Η προσπάθεια θα γίνει, αν ανοίξουμε νωρίς το σκορ, γιατί όχι…», μας έλεγαν τις τελευταίες ώρες άτομα που είναι συνεχώς κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη.

Ψάχνοντας όλοι να βρουν το τι φταίει και η ομάδα από εκεί που παρουσίαζε εκπληκτικό ποδόσφαιρο στους αγωνιστικούς χώρους, έπαιρνε τις νίκες και όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα για την πορεία του Άρη, δεν είναι δυνατό μέσα σε μερικές βδομάδες να καταστρέφει όλη αυτή την εικόνα.

Ο στόχος για το πρωτάθλημα έχει χαθεί, μιας και 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε, ο Άρης είναι 8 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Προνομιούχα θέση μέσω πρωταθλήματος δεν την έχει ακόμη πάρει, αλλά έχει και μία τελευταία ευκαιρία μέσω του Κυπέλλου απόψε να βρεθεί στον τελικό.

Θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια, να υπερβάλουν όλοι εαυτούς, να προσπαθήσουν νωρίς ν’ ανοίξουν το σκορ και να το παλέψουν μέχρι τέλους για την ανατροπή.

Πολύ δύσκολο έργο, αλλά στον Άρη θα το προσπαθήσουν…

Εκτός επιλογών τεχνικής ηγεσίας για τη βραδινή αναμέτρηση είναι οι Στρούσκι και Καζού.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα