Τσολάκης: «Ο Απόλλων πρέπει πάντα να κερδίζει!»

Τσολάκης: «Ο Απόλλων πρέπει πάντα να κερδίζει!»

Επιμέλεια: Newsroom
ΤΣΟΛΑΚΗΣ
Απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του μετά το 6-0 στην έδρα της Αγίας Νάπας εμφανίστηκε ο Άγγελος Τσολάκης.

Ο Απόλλων Λεμεσού πέρασε σαν «σίφουνας» με 6-0 από την έδρα της Αγίας Νάπας και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Coca - Cola Cup. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Τσολάκης μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου, δείχνοντας ικανοποιημένος για την εμφάνιση και βέβαιος πως η ομάδα θα επιστρέψει εκεί όπου ανήκει.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όλα τα παιδιά πρώτη φορά έπαιξαν μαζί. Δείχνουν ότι το θέλουν. Όλοι είναι έτοιμοι. Αλλάξαμε 11 παίκτες και δεν ανησύχησα. Κρατώ ότι πετύχαμε δεύτερη νίκη. ο Απόλλωνας πρέπει να κερδίζει και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια

Συγχαρητήρια στην Αγία Νάπα για την προσπάθεια. Είναι λίγο άδικο για τις ομάδες της Β' κατηγορίας με τον τρόπο που διεξάγεται το κύπελλο και πρέπει να το δει η ΚΟΠ. Στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Ο καθρέπτης είναι το γήπεδο. Αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Να μας στηρίξει στα δύσκολα ο κόσμος. Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα. Ο Απόλλωνας πρέπει να κερδίζει. Έτσι μάθαμε και έτσι συνεχίζουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα