Γιουβέντους - Φροζινόνε 4-0: Ο Μίλικ την έστειλε στα ημιτελικά με χατ τρικ

Βασίλης Μπαλατσός
Μίλικ

bet365

Η Γιουβέντους συνέτριψε τη Φροζινόνε στο Τορίνο με 4-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λάτσιο. Πρωταγωνιστής ο Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ.

Η Γιουβέντους πέρασε δια περιπάτου στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας Οι Μπιανκονέρι διέλυσαν τη Φροζινόνε με 4-0 και προκρίθηκαν στους «4» του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσουν σε διπλά ματς της Λάτσιο, η οποία με βασικό τον Χρήστο Μανδά απέκλεισε τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ.

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών η Γιούβε κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Μιρέτι από τον Λιρόλα και ο Μίλικ το εκτέλεσε εύστοχα. Στο 38' ο ΜακΚένι έβγαλε γλυκιά σέντρα, ο Πολωνός σέντερ φορ κατέβασε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και με διαγώνιο τελείωμα διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 48' οι Μπιανκονέρι έκλεψαν ψηλά την μπάλα, ο Λοκατέλι σέρβιρε στον Μίλικ, ο οποίος πλάσαρε σε ανυπεράσπιστη από τερματοφύλακα εστία και πέτυχε το τρίτο του προσωπικό γκολ.

Στο 57' ο Μίλικ έστειλε για τέταρτη φορά την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο VAR του στέρησε το καρέ και ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ. Στο 61' ο Γιλντίζ έβαλε το... κερασάκι. O ΜακΚένι έβγαλε βαθιά μπαλιά και ο 18χρονος Τούρκος επιθετικός με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο νεαρός έχει τρία γκολ στα πέντε τελευταία του ματς με τη Γιουβέντους.

Γιουβέντους: Περίν, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Γουεά (71' Καμπιάσο), Μακένι, Λοκατέλι (62' Νικολούσι), Μιρέτι (62' Ίλινγκ-Τζούνιορ), Κόστιτς, Μίλικ (62' Βλάχοβιτς), Γιλντίζ (78' Ενόνγκ)

Φροζινόνε: Τσεροφολίνι, Οκόλι, Ρομανιόλι, Λουσουάρντι, Λιρόλα (79' Μπονιφάτσι), Ματσιτέλι (60' Μπαρενετσέα), Μπρεσιανίνι, Γκαριτάνο, Αρουί (60' Τζέλι), Ιμπραχίμοβιτς (46' Σουλέ), Κάιο Ζόρζε (79' Τσεντίρα)

Προημιτελικά

Φιορεντίνα - Μπολόνια 5-4 πεν. (0-0 παρ., 0-0 κ.δ.)
Λάτσιο - Ρόμα 1-0
Μίλαν - Αταλάντα 1-2
Γιουβέντους - Φροζινόνε 4-0

Ημιτελικά

  • 03-04/04 Φιορεντίνα - Αταλάντα
  • 03-04/04 Λάτσιο - Γιουβέντους
  • 24-25/04 Αταλάντα - Φιορεντίνα
  • 24-25/04 Γιουβέντους - Λάτσιο

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 15 Μαΐου στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα