Coppa Italia: Στην επόμενη φάση Τζένοα και Τορίνο

Βασίλης Μπαλατσός
Coppa Italia: Στην επόμενη φάση Τζένοα και Τορίνο

bet365

H Τζένοα χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκούντμουσον νίκησε την Σπαλ του Ντανιέλε Ντε Ρόσι και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ιταλίας. «Σβηστή» πρόκριση με «τεσσάρα» για την Τορίνο επί της Σιταντέλα.

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκαν τα δυο ματς της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας, καθώς η Τζένοα και η Τορίνο της Serie A επικράτησαν των Σπαλ και Σιταντέλα της Serie B, αντιστοίχως και προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο.

Οι Ροσομπλού είχαν πιο απαιτητικό έργο, καθώς «λύγισαν» με άγχος τη Σπαλ του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στη Γένοβα με 1-0. Το ματς κρίθηκε στο 42' όταν ο Γκαμπριέλε Μοντσίνι έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Γκούντμουσον με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το γκολ που χώρισε τις δυο ομάδες.

Από την πλευρά της η Τορίνο προκρίθηκε δια... περιπάτου, αφού συνέτριψε τη Σιταντέλα με 4-0, εντός έδρας. Ο Ράντονιτς άνοιξε το σκορ στο 21', ο Πελέγκρι διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του στο 55', ο Σουρς τελείωσε ουσιαστκά το παιχνίδι στο 76' και ο Ζίμα στο 80' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα