Μπόχουμ - Ντόρτμουντ 1-2: Πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου με δίδυμο Τσαν - Ρόις

Newsroom
Μπόχουμ - Ντόρτμουντ 1-2: Πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου με δίδυμο Τσαν - Ρόις

bet365

Το απίθανο γκολ του Τσαν από το κέντρο και ο... ηγέτης Μάρκο Ρόις αρκούσαν στη Ντόρτμουντ για να κάμψει με 2-1 την αντίσταση της Μπόχουμ των Ελλήνων και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Νίκη - πρόκριση για την Ντόρτμουντ, η οποία με πρωταγωνιστές τους Τσαν και Ρόις επιβλήθηκε με 2-1 της Μπόχουμ των Λαμπρόπουλου - Σταφυλίδη (έμειναν αμφότεροι στον πάγκο) και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του γερμανικού Κυπέλλου.

Το σκορ για τους Βεστφαλούς άνοιξε ο Τσαν στο 45΄με σουτ από το... κέντρο του γηπέδου, προτού οι γηπεδούχοι ισοφαρίσουν στο 64΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στόγκερ. Έξι λεπτά αργότερα ωστόσο ο Μάρκο Ρόις έδωσε τη λύση για τους φιλοξενούμενους που πήραν τελικά τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Νωρίτερα πρόκριση πανηγύρισε και η Νυρεμβέργη, η οποία επικράτησε με 5-3 στη διαδικασία των πέναλτι επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και κλείδωσε την παρουσία της στην οκτάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα