Αποκλεισμός - σοκ για Χέρτα, πρόκριση με επτάρα για την Αρμίνια των Καπίνο - Βασιλειάδη

Newsroom
Αποκλεισμός - σοκ για Χέρτα, πρόκριση με επτάρα για την Αρμίνια των Καπίνο - Βασιλειάδη

bet365

Θύμα έκπληξης έπεσε η Χέρτα στον α΄γύρο του Γερμανικού Κυπέλλου, η οποία ηττήθηκε 5-4 από την Μπράουνσβαιγκ και αποχαιρέτησε από νωρίς τη διοργάνωση. Εντυπωσιακή πρόκριση για την Αρμίνια των Καπίνο - Βασιλειάδη.

Πρώιμο αντίο στο Γερμανικό Κύπελλο είπε η Χέρτα Βερολίνου, η οποία ηττήθηκε 5-4 σε ένα συναρπαστικό ματς απέναντι στην Μπράουντσβαϊγκ και έμεινε εκτός διοργάνωσης από τον πρώτο κιόλας γύρο!

Ακόμα κι αν βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0, οι Βερολινέζοι δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα και το σφύριγμα της λήξης τους βρήκε να αποχωρούν με σκυμμένο το κεφάλι από το Κύπελλο.

Στον αντίποδα, εντυπωσιακή πρόκριση πανηγύρισε η Αρμίνια Μπίλεφελντ, η οποία με τον Στέφανο Καπίνο στο βασικό σχήμα ισοπέδωσε 7-1 την Ένγκερς και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αντιστοίχου μεγέθους ήταν και το σκορ πρόκρισης της Γκλάντμπαχ, η οποία διέσυρε με το... σπάνιο 9-1 την Ομπεράχεν και εξασφάλισε άνετΑ την πρόκριση. Στον επόμενο γύρο θα βρεθούν με τη σειρά τους και οι Σάλκε, Σαντχάουζεν, Φράιμπουργκ, Άουγκσμπουργκ, Χόφενχαϊμ, Αννόβερο, Μάιντς και Μάνχαϊμ!

Τα αποτελέσματα του Γερμανικού Κυπέλλου:

Μπρέμερ - Σάλκε 0-5
Ρέχντεν - Σαντχάουζεν 0-4
Ένγκερς - Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-7
Καϊζερσλάουτεν - Φράιμπουργκ 1-2
Λόνε - Άουγκσμπορυγκ 1-2
Ομπεράχερν - Γκλάντμπαχ 1-9
Ροντινγκχάουζεν - Χόφενχαϊμ 0-2
Σκοτ Μάιντζ - Αννόβερο 0-3
Μπράουντσβαϊγκ - Χέρτα 5-4
Μάνχαϊμ - Χόλσταιν Κίελ 1-0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα