Φίλοι του ΠΑΣ στην τελευταία προπόνηση στους Ζωσιμάδες (pics)

Θοδωρής Βασίλης
Φίλοι του ΠΑΣ στην τελευταία προπόνηση στους Ζωσιμάδες (pics)

bet365

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιεί την τελευταία του προπόνηση πριν αναχωρήσει για την Αθήνα για την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και κόσμος της ομάδας βρίσκεται στους Ζωσιμάδες για να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα την Μεγάλη Τετάρτη ετοιμάζεται για το πιο σπουδαίο ματς της σύγχρονης ιστορίας του κόντρα στον Ολυμπιακό, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως όλη η πόλη των Ιωανννίων ζει και αναπνέει με το όνειρο ενός τελικού και για τον λόγο αυτό στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αθήνα φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στους Ζωσιμάδες για να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές του Αργύρη Γιαννίκη.

Με συνθήματα και παραινέσεις οι φίλοι του ΠΑΣ προέτρεψαν τους ποδοσφαιριστές να γράψουν ιστορία κάνοντας το μεγάλο μπαμ να αποκλείσουν τον Ολυμπιακό και να βρεθούν για πρώτη φορά στα χρονικά σε έναν τελικό Κυπέλλου. Από την πλευρά τους οι παίκτες του ΠΑΣ ανταπέδωσαν τα χειροκροτήματα δηλώνοντας ότι θα κάνουν μπορούν από την πλευρά τους, με τον Γιούρι Λοντίγκιν μάλιστα να πετάει ένα ζευγάρι γάντια στους οπαδούς ως ένα μικρό ευχαριστώ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα