Γκαρσία: «Μετά το 3-2 απελευθερωθήκαμε»

Γκαρσία: «Μετά το 3-2 απελευθερωθήκαμε»

Gazzetta team
Γκαρσία: «Μετά το 3-2 απελευθερωθήκαμε»

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του... λύθηκαν μετά το 3-2 κι έφτασαν σε αυτό το 5-2 απέναντι στη Λαμία.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Cosmote TV:

«Η ομάδα ξεκίνησε αρκετά καλά, ήμασταν κοντά στην περιοχή του αντιπάλου, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ. Πετύχαμε το γκολ με τον τρόπο που το θέλαμε, ωστόσο μετά το γκολ που δεχτήκαμε είχαμε νευρικότητα κι άγχος. Ωστόσο συνεχίσαμε, παλέψαμε, σκοράραμε αλλά πετύχαμε ξανά γκολ. Συνεχίσαμε να παλεύουμε μέχρι να κάνουμε το 3-2, αλλά μετά η ομάδα απελευθερώθηκε κι ήρθε αυτό το 5-2. Στο ημίχρονο δουλέψαμε στο ψυχολογικό κομμάτι, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι. Γι' αυτό προσπαθούμε να τους έχουμε σε όσο το καλύτερα ψυχολογικά για να μην έρχεται αυτό το άγχος».

Για τις στατικές φάσεις: «Προσπαθούμε να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς με τον ίδιο τρόπο. Θέλουμε να βελτιωθούμε στα αμυντικά στημένα, για μένα το σημαντικότερο είναι η συγκέντρωση που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές. Όμως, όταν κάποιος ποδοσφαιριστής έχει άγχος ή δεν έχει καθαρό μυαλό, μπορεί να κοστίσεις. Για τον λόγο αυτό δουλεύουμε και το ψυχολογικό κομμάτι, αλλά είναι και θέμα δουλειάς στην προπόνηση».

Για τον Μπαμπά: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αρκετό καιρό να αγωνιστεί σε αγώνα. Όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ έκανε τις εξετάσεις που κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ο ίδιος κάνει κι ένα έξτρα πρόγραμμα από αυτό που κάνει στις προπονήσεις. Μέχρι τώρα δεν τον έχουμε δει σε επίσημο αγώνα, αλλά αύριο θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε σε ένα φιλικό που θα δώσουμε με την Κ19».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα