Ολυμπιακός: Ενδεκάδα «εξετάσεων» στο Αγρίνιο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ενδεκάδα «εξετάσεων» στο Αγρίνιο

bet365

Για παίκτες όπως οι Μπρούμα και Μοχάμεντ Ντρέγκερ το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό μπορεί να αποτελέσει ένα έξτρα κριτήριο αξιολόγησης από τον Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με το Αγρίνιο 11 βασικούς του παίκτες και θα πάει με μία πιο πειραματική 11άδα. Ο Πορτογάλος έβγαλε αποστολή με 22 παίκτες και υπάρχει ήδη εκτίμηση 11άδας με Τζολάκη (ή τον Κρίστινσον), Ντρέγκερ, Χολέμπας, Παπαδόπουλο, Σισέ, Μπουχαλάκη, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς (ή Βρουσάι), Μπρούμα και Χασάν. Υπό μία έννοια μπορεί να τονιστεί ότι σε αυτό το ματς παίκτες όπως οι Μπρούμα και Ντρέγκερ θα περάσουν από αγωνιστικές «εξετάσεις». Σε αυτό το ματς ο Μαρτίνς θα θέλει να δει και τους Λοβέρα, Κάιπερς και Σουντανί. Ίσως και τον Ανδρούτσο.
Να θυμίσουμε τους 22 για το Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Χριστοφιλόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Πέπε, Σουρλής, Λιάτσος, Τσέλιος, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Βρουσάι, Μπρούμα, Κάιπερς, Σουντανί και Χασάν.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛAΔΑΣ NEWS FEED