Αρνητικά όλα τα τεστ στην ΑΕΚ ενόψει τελικού

Gazzetta team
Αρνητικά όλα τα τεστ στην ΑΕΚ ενόψει τελικού

bet365

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία υπεβλήθησαν οι παίκτες της ΑΕΚ για τον κορονοϊό, ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος (12/09, 21:00) με τον Ολυμπιακό.

Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν τα τεστ, όπως αναφέρει το πρωτόκολλο και όλα τα τεστ των παικτών είχαν αρνητικό αποτέλεσμα, ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (12/09, 21:00).

Η αποστολή της Ενωσης, το μεσημέρι της Παρασκευής (11/09) ξεκίνησε το ταξίδι της για τον Βόλο, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει και την τελευταία της προπόνηση το βράδυ στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό στάδιο πριν τον τελικό.

Την Πέμπτη (10/09) ο Μάσιμο Καρέρα, ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του κι αυτοί είναι οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Θυμίζουμε πως ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί με τα περσινά ρόστερ, όπως ανακοίνωσε και η ΕΠΟ μετά την ενημέρωση της FIFA, και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο στην αποστολή της ΑΕΚ δεν συμπεριλήφθηκαν οι ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα