Κάιπερς: Τα ματς με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Κάιπερς: Τα ματς με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

bet365

Ο Κάιπερς θα σφυρίξει το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και τους έχει «πληγώσει» στην Ευρώπη σε κομβικά ματς.

Η σχέση του Μπιόρν Κάιπερς με το ελληνικό ποδόσφαιρο είχε ξεκινήσει από μια ήττα της Εθνικής μας ομάδας κ-21 από τους Κροάτες με σκορ 4-3 στα προκριματικά του Euro 2009.

Στη φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, ο Κάιπερς ήταν στην ήττα (1-0) του Ολυμπιακού από τη Σάλκε, ενώ, τους Πειραιώτες τους συνάντησε ξανά στην ήττα (3-0) και αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» του Champions League το 2014.

Την ίδια ποδοσφαιρική χρονιά είχε παίξει και τον ΠΑΟΚ απέναντι στη Σάλκε στα playoffs των προκριματικών με τον «δικέφαλο του βορρά» να γνωρίζει ήττα με σκορ 3-2. Ο συγκεκριμένος Ολλανδός ρεφ έστειλε στην κερκίδα τον συμπατριώτη του Χουμπ Στέφενς και έκλεισε τα μάτια στο πρώτο γκολ της Σάλκε, καθώς ο Ουτσίντα πήρε την μπάλα με το χέρι πριν πασάρει στο Σαλάι.

Την Εθνική μας ομάδα σε επίπεδο ανδρών την έχει βρει σε εκτός έδρας ήττα (3-1) από τη Βοσνία στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014, όπως επίσης και στο 0-0 με τους Κροάτες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Έχει «σφυρίξει» και τον ΑΠΟΕΛ σε παιχνίδι με την Παρτιζάν, με την κυπριακή ομάδα να παίρνει νίκη 2-0 στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League τη σεζόν 2009-2010, στις 29 Ιουλίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα