ΠΑΟΚ: Ξανά ατομικό Βιεϊρίνια και Πέλκας

ΠΑΟΚ: Ξανά ατομικό Βιεϊρίνια και Πέλκας

ΠΑΟΚ: Ξανά ατομικό Βιεϊρίνια και Πέλκας

bet365

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των δύο ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας άφησαν πίσω την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για τα playoffs και έκαναν στροφή στο Κύπελλο, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον δεύτερο ημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης (24/6-21:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στην προπόνηση της Κυριακής (21/6) δεν συμμετείχαν οι Βιεϊρίνια και Πέλκας, συνεχίζοντας το ατομικό πρόγραμμα και η παρουσία τους στο μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Δευτέρας (22/6).

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ανήκει πλέον στο παρελθόν και το ενδιαφέρον του αγωνιστικού τμήματος του Δικεφάλου στρέφεται στον επαναληπτικό ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (24.06) τους Ερυθρόλευκους στο Στάδιο Καραϊσκάκη με μοναδικό στόχο να υπερασπιστεί το υπέρ του 3-2 από το πρώτο παιχνίδι και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής (21.06) λίγες ώρες μετά τη μάχη κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε αποφόρτιση για όσους βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στους Κρητικούς, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Οι Δημήτρης Πέλκας και Αντελίνο Βιεϊρίνια συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.

Τη Δευτέρα (22.06) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα