ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παντελίδης: «Ένιωσα άνετα…»

Παντελίδης: «Ένιωσα άνετα…»

Παντελίδης: «Ένιωσα άνετα…»

Ο Σάββας Παντελίδης επέστρεψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ως αντίπαλος κι έκανε ζημιά στον Άρη μετά το 0-0 στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου.

Ο προπονητής του Ατρομήτου χαμογέλασε και είπε… «ένιωσα άνετα», όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθάνθηκε στην επιστροφή του στην έδρα του Άρη. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι εκτιμώντας ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. «Εμείς από το πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ ότι το κλειδί για μας ήταν ότι σταματήσαμε σε μεγάλο βαθμό την παραγωγή φάσεων του Άρη κι έτσι ελε=έγξαμε τον ρυθμό του αγώνα. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Ο Άρης είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με το πέναλτι αλλά δεν θυμάμαι να έκανε άλλη φάση, αντιθέτως εμείς είχαμε την ευκαιρία του Ούμπιντες που θα μπορούσαμε κερδίσουμε. Δεν κάναμε κάτι το ιδιαίτερο. Η ρεβάνς θα είναι δύσκολη και για τους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί είδα μετά από καιρό συνοχή και είχαμε κοντά τις γραμμές».

Σε ερώτηση για το αν το δεύτερο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από το πρώτο, απάντησε… «το περιμένω πιο δύσκολο γιατί ο Άρης είναι μια ομάδα η οποία σκοράρει εύκολα όταν βρει χώρους. Θα είναι δυσκολότερο και για τους δύο».