Ιωνικός - Παναχαϊκή 1-2

Gazzetta team
Ιωνικός - Παναχαϊκή 1-2

bet365

Την πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η Παναχαϊκή, που δυσκολεύτηκε αλλά προκρίθηκε με νίκη 1-2 επί του Ιωνικού.

Η Παναχαϊκή τα βρήκε... σκούρα στη Νεάπολη, αλλά κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο του Ιωνικού και να πάρει την πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας 1-2.

Οι Νικαιώτες, ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όμως βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το πουθενά, στην πρώτη φάση της Παναχαϊκή με τον Μωραΐτη στο 17'. Η ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη, κατάφερε να αντιδράσει πριν το τέλος του πρώτου μέρους και στο 40' ισοφάρισε με τον Μάναλη.

Στην επανάληψη όμως, οι Πατρινοί κυριάρχησαν και ήταν ανώτεροι του Ιωνικού πιέζοντας ασφυκτικά την ομάδα της Football League. Η πίεση αυτή απέφερε καρπούς, με τον Κυνηγόπουλο να κάνει το 1-2 στο 77' και να δίνει τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα της Πάτρας.

Οι συνθέσεις:

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Τσιριγώτης (65' Ντάγκας), Γκοτσούλιας, Κρητικός, Καλλέργης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκούφας, Μάναλης (79' Σμυρλής), Ιωάννου, Τιεντσέ, Φουρλάνος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζβέζνταν Μισόσεβιτς): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Τσελεπίδης, Πατρώνης (46' Μαυριάς), Κολ, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος (81' Ιντζόγλου), Μωραΐτης (90' Αντωνακόπουλος).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα