Για δεύτερη φορά στην καριέρα του «ντομπλέτα» ο Ποντένσε!

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του «ντομπλέτα» ο Ποντένσε!

Δημήτρης Ρούσσος
Για δεύτερη φορά στην καριέρα του «ντομπλέτα» ο Ποντένσε!

bet365

Ο Ντάνιελ Ποντένσε «σημάδεψε» τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ξάνθης με δυο γκολ, κάτι που καταφέρνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Παρότι έχει δείξει σπουδαία χαρακτηριστικά στοιχεία στους περίπου 8 μήνες που ανήκει στον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος δεν φαίνεται πως έχει εύκολο το γκολ στο παιχνίδι του.

Αυτό που έμοιαζε ως κανόνας ως τώρα διαψεύστηκε στον αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη στο Φάληρο, όπου με δυο γκολ οδήγησε τους Πειραιώτες σε εύκολη νίκη-πρόκριση (3-1) στα προημιτελικά.

Αυτό μάλιστα ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι στην καριέρα του Ποντένσε που καταφέρνει να πετύχει «ντομπλέτα» στις 162 συμμετοχές του σε επαγγελματικό επίπεδο! Η προηγούμενη ήταν με τη φανέλα της Μορεϊρένσε απέναντι στη Νασιονάλ (04/12/16), δηλαδή σχεδόν δυο χρόνια πριν, όταν η ομάδα του επικρατούσε με το ίδιο σκορ (3-1) κι έχοντας σαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Συνολικά ο 23χρονος άσος των Πειραιωτών έχει σκοράρει 18 φορές από το 2012/13, όταν ξεκίνησε να αγωνίζεται με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Φέτος έχει βρει δίχτυα άλλες τρεις φορές, μια με τη Μπέρνλι στα προκριματικά του Europa League και δυο στη Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα