Διαμαντής: «Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα»

Διαμαντής: «Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα»

diamantis

bet365

Χαρούμενος για την επιστροφή του στον Πανσερραϊκό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Διαμαντής, τονίζοντας πως οι Σερραίοι γνώριζαν πως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα.

Ο Απόστολος Διαμαντής στις δηλώσεις του αμέσως μετά την ήττα του Πανσερραϊκού από τον ΠΑΟΚ με 4-0 για το Κύπελλο Ελλάδας, τόνισε πως οι Σερραίοι γνώριζαν πως είχαν να αντιμετωπίσουν μια πολύ καλή ομάδα και δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

Για το πρώτο του παιχνίδι στις Σέρρες αλλά και για τα συναισθήματα του όταν αγωνίζεται κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα. Τα συναισθήματα είναι ωραία όταν αγωνίζομαι κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς μπήκαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είχαμε ευκαιρίες για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι τόσο στο 0-1 όσο και στο 0-2 αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για την επιστροφή του στον Πανσερραϊκό: «Σημαίνει πολλά για μένα. Είναι το σπίτι μου εδώ, ήρθα για να βοηθήσω. Πλέον κοιτάμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι στα Γιάννενα και πάμε να κερδίσουμε».

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα