ΕΠΟ: Το τιμολόγιο των 150.000 και πλέον ευρώ για τον τελικό του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και το διαδικαστικό πρόβλημα

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Το τιμολόγιο των 150.000 και πλέον ευρώ για τον τελικό του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και το διαδικαστικό πρόβλημα

bet365

Ένα διαδικαστικό πρόβλημα έχει οδηγήσει σε ένα ανοιχτό... μέτωπο προς επίλυση για την ΕΠΟ σε σχέση με ένα τιμολόγιο από τον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ. της ΕΠΟ τη Δευτέρα είχε να κάνει με το γεγονός ότι υπάρχει ένα τιμολόγιο που δεν έχει καλυφθεί και αφορά την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων στον περσινό τελικό του Κυπέλλου του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Παράλληλα υπάρχουν και ορισμένες ζημιές στο ΟΑΚΑ που πρέπει να καλυφθούν από πέρυσι (όπως σπασμένα καθίσματα).

Το πρόβλημα στη μη απόδοση του ποσού για το τιμολόγιο αυτό έχει να κάνει σύμφωνα με πληροφορίες με το γεγονός ότι δεν υπάρχει - και δεν υπήρξε όταν είχε βγει - έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής (του Δ.Σ. της ΕΠΟ). Ότι δεν υπάρχει δηλαδή απόφαση Δ.Σ. για να δοθούν αυτά τα χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό αυτό είναι στις 150.000 και πλέον ευρώ (δεν υπάρχει επιβεβαιώση για το ύψος του ποσού από την ΕΠΟ). Από τη πλευρά της η διοίκηση της ΕΠΟ το έχει συζητήσει ξανά το θέμα και θα προκύψει μία Επιτροπή για να δει επακριβώς το πόσα είναι τελικά τα χρήματα και το πώς θα δοθεί λύση.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα