Λουτσέσκου: «Παιχνίδια όπως αυτό της Καλαμάτας σημασία έχει να τα κερδίζεις»

Λουτσέσκου: «Παιχνίδια όπως αυτό της Καλαμάτας σημασία έχει να τα κερδίζεις»

Newsroom
 Λουτσέσκου: «Παιχνίδια όπως αυτό της Καλαμάτας σημασία έχει να τα κερδίζεις»

bet365

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στον «χαρακτήρα» που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο 2-0 επί της Καλαμάτας για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας.

Στον «χαρακτήρα» που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο σημερινό (14/12) 2-0 επί της Καλαμάτας στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη λήξη της αναμέτρησης, που ουσιαστικά έστειλε από τώρα τον «Δικέφαλο του Βορρά» στα προημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας. «Περιμέναμε να παίξει έτσι η Καλαμάτα να αμυνθεί και να ψάξει τις ευκαιρίες της. Αλλά οι ευκαιρίες της Καλαμάτα δημιουργήθηκαν κυρίως από δικά μας λάθη. Αλλά αυτά του είδους τα παιχνίδια, επειδή έχω μεγάλη εμπειρία από τέτοια παιχνίδια και σε τέτοιες φάσεις, το σημαντικό είναι να τα κερδίζεις. Νομίζω πως δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα μετά την διακοπή, είχαμε σαν στόχο να έρθουμε να κερδίσουμε το παιχνίδια, και από εδώ και πέρα να καταλάβουμε ότι έρχονται πολλές τέτοιες μάχες», σχολίασε αρχικά.

Μετά του ζητήθηκε ένα σχόλιο για την «Μαύρη Θύελλα». Είναι μια ομάδα που έδειξε πολύ καλή νοοτροπία αμυντικά. Γκρουπ με πολλούς μαχητές και νομίζω πως η συμπεριφορά της στο σημερινό παιχνίδι ήταν η μοναδική με την οποία θα μπορούσε να μας απειλήσει».

Για την πρώτη φετινή συμμετοχή του Μουργκ είπε πως «για μένα ήταν πάντα ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής. Πέρυσι κλήθηκε και ανταποκρίθηκε σε πολλά δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια. Το θέμα είναι να είναι ο ίδιος 100% συγκεντρωμένος εδώ και στην δουλειά του. Ο ίδιος ξέρει πολύ καλά την άποψη μου γι αυτόν, όπως και η διοίκηση».

Στον κόουτς του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε ακόμη πως δίχτυα βρήκαν και οι δύο του επιθετικοί (Ολιβέιρα, Μπράντον Τόμας).«Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, ίσως περιμένω περισσότερα από αυτούς όσο αφορά τις αποφάσεις του στο γήπεδο και αυτά που έχουν την δυνατότητα να δώσουν. Σε παιχνίδια πάντως όπως το σημερινό, είναι πολύ σημαντικό να σκοράρουν και οι δύο».

Στο τι του άρεσε και τι θα ήθελε να διορθώσει από το σημερινό παιχνίδι απάντησε ότι «κάθε παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό. Μπορεί να κάνεις το τέλειο παιχνίδι κάποιες φορές, άλλες όχι. Από εκεί και πέρα δεν θα ήθελα να σχολιάσω παραμέτρους όπως το γήπεδο κλπ».

Για το αν θα πάρει ο ΠΑΟΚ «10άρι» τόνισε ότι «έχω μιλήσει πολλές φορές γι΄ αυτό το θέμα, δεν θέλω να σχολιάσω άλλο». Παράλληλα έκανε και ένα σχόλιο για τη μεγάλη επέμβαση του Κοτάρσκι, ενώ το σκορ ήταν ακόμη στο 0-1. «Είναι εδώ γι αυτό. Ξέρουμε ότι είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Είναι νέος και ξέρουμε ότι μπορεί να περάσει δύσκολες φάσεις, να νιώθει ανασφαλής, παρόλα αυτά με την προετοιμασία που γίνεται και πνευματικά μπορεί να ανταποκριθεί. Είναι εδώ γιατί τον εμπιστευόμαστε».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στη ρεβάνς. «Στο ποδόσφαιρο μετράει και η κάθε στιγμή. Δεν μπορείς να πεις ότι είναι εύκολο και ότι τελείωσε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα