Κύπελλο: Σέντρα στους αγώνες της 6ης φάσης με τα ματς των ΠΑΟΚ και Λαμίας

Δημήτρης Τομαράς
Κύπελλο: Σέντρα στους αγώνες της 6ης φάσης με τα ματς των ΠΑΟΚ και Λαμίας

bet365

Οι ΠΑΟΚ και Λαμία είναι οι πρώτες ομάδες της Σούπερ Λίγκας που μπαίνουν στη... μάχη του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας για την 6η φάση.

Ουσιαστικά η 6η φάση είναι η φάση των «16» του θεσμού του Κυπέλλου, η οποία δεν έχει ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τον Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκός με τον Βόλο και ο Άρης με τον Λεβαδειακό ενώ οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έπεσαν με Κηφισιά και Καλαμάτα αντίστοιχα. Για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος δύο ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα, όπου πιθανότατα ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και ο Άρης τον Ολυμπιακό.

Οι αγώνες για τη 6η φάση είναι διπλοί. Τα πρώτα ματς γίνονται 14-15-16 Δεκεμβρίου ενώ οι επαναληπτικοί τους στις 10-12 Ιανουαρίου. Την αρχή κάνουν σήμερα Τετάρτη τρία ζευγάρια. Είναι το Απόλλων Παραλιμνίου - ΑΟ Αγίου Νικολάου, το Καλαμάτα - ΠΑΟΚ και το Λαμία - Καλλιθέα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί για διαφορετικούς λόγους να υπολογίζει στους: Ινγκασον, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Λύρατζη και Τσαούση. Από την άλλη, η Καλαμάτα έχει μοναδική απουσία τον Γιάννη Πασά.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες , Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Μουργκ, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Τόμας.

Η αποστολή της Καλαμάτας: Ταΐρης, Μέντες, Ασίγκμπα, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Καραγκούνης, Παπατόλιος, Μπενίτες, Άλβες, Τριανταφυλλάκης, Κόκκορης, Μπόρχες, Γκότσης, Ρόβας, Αρναρέλλης, Βασιλόγιαννης, Τάτος, Ασαμόα, Μόζερ.

Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει στις 18.00 με την Λαμία να φιλοξενεί την Καλλιθέα. Η ομάδα της Αθήνας δεν υπολογίζει στον Μουνιέ, ενώ ο Παντελίδης, που κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην ομάδα της Φθιώτιδας, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ασκόφσκι.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Λαμπρόπουλος, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Μποάκι, Κοντονίκος.

Η αποστολή της Καλλιθέας: Παντός, Στρέζος, Κραβαρίτης, Μανθάτης, Ευαγγέλου, Ρέντζας, Βασιλούδης, Κολτσίδας, Χατζηδίμπας, Τσιντώνης, Μπουλούλης, Νάτσης, Λάσκαρης, Σαντάνα, Καινούργιος, Κακακιός, Κωστανάσιος, Μασιέλ, Νίλι, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος.

ΚΥΠΕΛΛΟ1

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 6ης φάσης

Τετάρτη

14:00: Απόλλων Παραλιμνίου - ΑΟ Αγίου Νικολάου

15:00: Καλαμάτα - ΠΑΟΚ

18:00: Λαμία - Καλλιθέα

Πέμπτη

17:30: Παναθηναϊκός - Βόλος

19:30: Ολυμπιακός - Ατρόμητος

21:30: Κηφισιά - ΑΕΚ

Παρασκευή

14:00: Πανσερραϊκός - Απόλλων Πόντου

16:00: Λεβαδειακός - Άρης

16

Κλήρωση 7ης φάσης (Προημιτελικά):

Καλαμάτα/ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός/Βόλος

Ολυμπιακός/Ατρόμητος - Λεβαδειακός/Άρης

Απόλλων Παραλιμνίου/ΑΟ Αγίου Νικολάου - Λαμία/Καλλιθέα

Κηφισιά/ΑΕΚ - Πανσερραϊκός/Απόλλων Πόντου

Οι αγώνες είναι διπλοί. Οι πρώτοι θα γίνουν 17-19 Ιανουαρίου και οι δεύτεροι στις 24-26 Ιανουρίου.

8

Κλήρωση 8ης φάσης (Ημιτελικά):

Καλαμάτα/ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός/Βόλος με Απόλλων Παραλιμνίου/ΑΟ Αγίου Νικολάου - Λαμία/Καλλιθέα

Κηφισιά/ΑΕΚ - Πανσερραϊκός/Απόλλων Πόντου με Ολυμπιακός/Ατρόμητος - Λεβαδειακός/Άρης

Οι αγώνες είναι διπλοί. Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 7-9 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί στις 28 Φλεβάρη με 2 Μαρτίου.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ1

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα