Κύπελλο Ελλάδας: Ο Μπαλτάκος έδωσε τα δεδομένα για την έδρα του τελικού

Newsroom
Κύπελλο Ελλάδας: Ο Μπαλτάκος έδωσε τα δεδομένα για την έδρα του τελικού

bet365

Ο Τάκης Μπαλτάκος ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με την έδρα του τελικού Ελλάδος και άφησε μικρό «παράθυρο» για να γίνει στο εξωτερικό

Ο Τάκης Μπαλτάκος προλόγισε την κλήρωση στο κύπελλο Ελλάδας και ξεκαθάρισε την κατάσταση όσον αφορά τον τελικό και το που θα φιλοξενηθεί.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ λίγο πριν γίνει η κλήρωση, τόνισε πως σε περίπτωση που υπάρχει ομάδα από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, ο τελικός θα γίνει στο Βόλο, ενώ δεδομένο τόνισε ότι αν υπάρχει ζευγάρι τελικού από την ίδια πόλη, ο τελικός θα γίνει εκεί (δεν ξεκαθάρισε την έδρα του γηπέδου).

Αφησε μάλιστα και ένα μικρό ενδεχόμενο να γίνει στο εξωτερικό, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό να γίνει στο μέλλον.

Η δήλωση του Μπαλτάκου

«Να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω που είσαι εδώ. Να ευχαριστήσω και την Cosmote. Πέρα από τα τετριμμένα που τα ξέρετε όλοι, είναι ότι στον θεσμό υπάρχει μία ουσιώδης αλλαγή, την οποία θέλω να επισημάνω. Θέλω να διαρκέσει. Αναφέρομαι στην πόλη και στο γήπεδο που θα γίνει ο τελικός. Αν στον τελικό είναι 2 ομάδες της Αθήνας, ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα. Αν είναι μία της Αθήνας και μία της Θεσσαλονίκης, τότε ο τελικός θα γίνει στον Βόλο. Αυτονόητο είναι ότι ο τελικός θα γίνει στην Θεσσαλονίκη με δύο ομάδες της πόλης. Ψάχνουμε και ερευνούμε για τελικό εκτός Ελλάδας, όπως είχαμε πει νωρίτερα. Μπορεί να το κάνουμε φέτος, αν όλα είναι ευνοϊκά και προλάβουμε, αλλά το βλέπουμε και για το μέλλον. Επίσης, άλλη μια πρωτοτυπία για φέτος είναι πως θα κληρωθούν σήμερα όλα τα ζευγάρια μέχρι τον τελικό. Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο»

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα