Μήτογλου σε Κοσίδη: «Βάλε εσύ γκολ καλύτερα κι ας γιορτάζω» (vid)

Μήτογλου σε Κοσίδη: «Βάλε εσύ γκολ καλύτερα κι ας γιορτάζω» (vid)

Newsroom
Μήτογλου σε Κοσίδη: «Βάλε εσύ γκολ καλύτερα κι ας γιορτάζω» (vid)

bet365

Το... προφητικό μήνυμα του Γεράσιμου Μήτογλου στον Μιχάλη Κοσίδη πριν από το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και όλα τα παρασκήνια μέσα από την κιτρινόμαυρη παρακάμερα.

Ο Μιχάλης Κοσίδης με το πρώτο του κιτρινόμαυρο γκολ τράβηξε πάνω του τα βλέμματα στην πρόκριση της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα το βράδυ της Πέμπτης στην OPAP Arena.

Πριν τη σέντρα, κατά τη διάρκεια της βόλτας στον αγωνιστικό χώρο, μετά την άφιξη της αποστολής, ο Γεράσιμος Μήτογλου έστειλε ένα... προφητικό μήνυμα στον Κοσίδη μέσω της κάμερας του AEK TV.

Ο Μήτογλου χθες είχε γιορτή και γενέθλια με τον Κοσίδη αστειυόμενο να κοιτάζει την κάμερα και να λέει για τον υψηλόσωμο στόπερ της ΑΕΚ: «Ο εορτάζων σήμερα θα βάλει ένα γκολ. Με το κεφάλι». Αμέσως έσκασαν στα γέλια με τον Μήτογλου να του απαντά: «Δεν πειράζει. Βάλε εσύ καλύτερα κι ας γιορτάζω». Και τελικά λίγο αργότερα βγήκε αληθινός!

Δείτε όσα κατέγραψε η παρακάμερα του ΑΕΚ TV στην OPAP Arena:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα