Αθανασίου: «Έπαιξε σημαντικό ρόλο ο κόσμος της ΑΕΚ, σαν... τελικός το ματς με Ιωνικό»

Newsroom
Αθανασίου: «Έπαιξε σημαντικό ρόλο ο κόσμος της ΑΕΚ, σαν... τελικός το ματς με Ιωνικό»

bet365

Στην παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στάθηκε ο Βασίλης Αθανασίου, ο οποίος έκρινε το αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με τον Πριόρ να αποχωρεί με τραυματισμό κόντρα στην ΑΕΚ, ο Βασίλης Αθανασίου έκατσε κάτω από τα καρέ του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά εν τέλει είδε την ομάδα να μένει εκτός Κυπέλλου Ελλάδας μετά την ήττα με 2-0.

Ο νεαρός πορτιέρε αναφέρθηκε στην «Cosmote TV» για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο κόσμος της ΑΕΚ και για το ερχόμενο ματς με τον Ιωνικό.

«Ο κόσμος της ΑΕΚ έπαιξε τεράστιο ρόλο στο σημερινό αποτέλεσμα. Δεχθήκαμε αρκετή πίεση από το κλίμα που δημιούργησαν οι φίλοι της "Ένωσης". Ήρθαμε εδώ, γνωρίζοντας πως θα είναι δύσκολη η αποστολή μας. Εμείς κοιτάμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και σήμερα δώσαμε τα μέγιστα».

Για την εμφάνιση του κόντρα στην ΑΕΚ: «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Είναι πολύ ωραίο να αγωνίζεσαι σε ένα τόσο ωραίο γήπεδο, όμως το αρνητικό αποτέλεσμα μετριάζει τη χαρά. Αν κληθώ να παίξω την Κυριακή με τον Ιωνικό θα προσπαθήσω το καλύτερο, το πώς θα είμαι θα φανεί στο γήπεδο».

Για τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς του ΠΑΣ: «Η ομάδα είναι άτυχη σε πολλές θέσεις. Έχει μεγάλο πρόβλημα με τους τραυματισμούς. Αυτό, δυστυχώς, είναι θέμα τύχης».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό: «Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι σαν... τελικός. Πρέπει να δίνεις το 100%! Βέβαια, στο συγκεκριμένο ματς πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς. Εμείς θα πάμε με το κεφάλι ψηλά, πάντα ταπεινοί, να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα